Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 Februarie 2013

VARSATOR – Demersuri birocratice reusite si o sa va puteti lua banii, sa semnati un contract de angajare, sa obtineti un transfer, la scoala, pentru voi sau pentru copil.

PESTI – Se observa o cheltuiala care sa va dea bugetul peste cap, dar veti rezolva ceva care va tinea treji noaptea, de griji ca n-o s-aveti cu ce plati lucrul respectiv.

BERBEC – Poate reusiti sa mentalizati stari pozitive ca sa nu se adevereasca niste banuieli, supozitii, sa va fixati asupra unui obiectiv major si sa lucrati sa vi se implineasca.

TAUR – Ati putea iesi mai des la socializare, largiti cercul de prieteni, patrundeti in alte cercuri, poate, si o sa capatati experienta, o alta viziune profesionala.

GEMENI – Se poate sa luati salariul sau niste bani in avans ori o prima, poate vin din mai multe directii si o sa v-alegeti cu o suma consistenta, poate faceti un capital.

RAC – Va puteti intelege mult mai bine cu perechea de suflet, va fi armonie in familie si o sa realizati foarte multe lucruri impreuna de-acum incolo, timp de vreun an si ceva

LEU – Bateti palma pentru o noua afacere si o s-aveti mult de lucru, iar rezultatele se vor vedrea mai spre vara dar important este ca lucrurile se misca si o sa aveti succes.

FECIOARA – O iesire la rampa cu un proiect care o sa va puna in lumina reflectoarelor, se poate sa luati si un premiu sau macar un salariu mai mare

BALANTA – Activitate intensa la slujba, o sa dati zor sa fiti cu toate la zi si sa va luati banii – sii poate sa lucrati la ceva si in particular – daca va mai ramane ceva timp.

SCORPION – Se deblocheaza o situatie si o sa faceti progrese atat in viata personala cat si in cea profesionala si va trebui sa mentineti stacheta sus.

SAGETATOR – Intrevederi cu oameni de afaceri, ca sa dezvoltati un proiect, sa va asigurati un venit constant – ca sponsorii ar avea resurse de data asta.

CAPRICORN – O sa gestionati cu cap banii – poate urmeaza sa faceti o investitie serioasa – va luati un apartament, va pregatiti de nunta, e ceva foarte important.