Horoscop  4 Mai 2020 May04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Mai 2020

Horoscop 4 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă mare de bani.O zi cu veşti bune. O să ne îngrijim de sănătate, de bani, de resursele familiei ca să luăm tot ce trebuie şi să avem şi un fond de care să nu ne atingem.Vibraţia zilei este 4 şi familia are întâietate într-o astfel de zi.


HOROSCOP 4 MAI 2020 BERBEC – Păreţi dispuşi să atacaţi şi un alt domeniu sau să practicaţi un hobby care să vă destindă să vă scoată din starea de stres. Poate o să cereţi nişte bani în plus la salariu şi o să aveţi surpriză să-i şi primiţi – oricum e de încercat.
HOROSCOP 4 MAI 2020 TAUR – E posibil să adunaţi de ici de colo nişte bani şi să vă puneţi casa la punct cu ei ca să fie confort sporit acasă. Aveţi o serie de proiecte în care o să investiţi energie pentru că vreţi să vă depăşiţi limitele şi acum este un prilej pe care ar fi păcat să-l rataţi.


HOROSCOP 4 MAI 2020 GEMENI – Poate vă convinge cineva să vă luaţi o casă la aer curat undeva sau s-o închiriaţi ca să-i duceţi pe copii cât mai aproape de natură. O să va îngrijiti şi de cum arătaţi şi de cum vă simţiţi, ca să vă asiguraţi că sunteţi în formă de competiţie, iar dacă e ceva sunaţi medicul de familie şi cereţi un sfat.
HOROSCOP 4 MAI 2020 RAC – Poate vă alăturaţi unor cunoscuţi care se grupează în jurul unei idei şi faceţi împreună un act de binefacere. Se pare că aveţi de recuperat nişte bani şi o să sunaţi, daţi un mail, apelaţi la toate posibilităţile cunoscute ca să-i recuperaţi, c-aveţi nevoie de ei, şi chiar dacă nu, sunt ai voştri.


HOROSCOP 4 MAI 2020 LEU – Întrevedere în video cu cineva care vă stimulează interesul pentru o colaborare pe bani mai mulţi, dar cu multă muncă. V-ar putea desemna şefii să vă ocupaţi de coordonarea unui proiect şi o să vă gestionaţi cu eleganţă situaţia, o să vă faceţi şi voi remarcaţi, să urcaţi în clasament la slujbă.
HOROSCOP 4 MAI 2020 FECIOARĂ – Poate primiţi banii înapoi de la o agenţie de turism sau vreun voucher ca să plecaţi în altă perioadă în concediul programat. Poate semnaţi actele ca să deveniţi proprietari ori poate o fi alt motiv de bucurie, aţi absolvit nişte cursuri şi puteţi începe munca, să intraţi în pâine.


HOROSCOP 4 MAI 2020 BALANŢA – Poate faceţi monetarul şi plătiţi şi un impozit, ceva pe care tot trebuie să-l lichidaţi, ca să n-aveţi prea multe la un moment dat de plătit. E posibil să vă intre o sumă mai mare de bani, poate aţi vândut ceva sau vi se plătesc nişte bani din urmă, cert e ca o să primiţi ceva, pot fi şi bonuri valorice.
HOROSCOP 4 MAI 2020 SCORPION – O să vă cumpăraţi lucruri noi pentru casa, poate amenajaţi afară, pe balcon, în curte un balansoar, şezlonguri, un grătar. Poate atingeţi un alt nivel de înţelegere cu şefii şi o să aveţi succes la treabă, poate o viraţi spre un alt gen de activitate, care să vă solicite profund.


HOROSCOP 4 MAI 2020 SĂGETĂTOR – Poate vă extindeţi acasă, mai construiţi o anexă, ridicaţi un etaj când o să poată veni cineva, o echipă să lucreze. O să vă puteţi găsi şi voi pe cineva cu care să rezonaţi pe nişte planuri şi să vă gândiţi la o posibilă relaţie când o să ne recăpătăm libertatea.
HOROSCOP 4 MAI 2020 CAPRICORN – Poate vă apucaţi de gătit, altfel vă schimbaţi regimul alimentar ca să slăbiţi ori ca să aveţi mai multă energie sau şi si. Sunt lucruri pe care de mult vreţi să le încercaţi dar nu aţi avut curaj, nici ocazia şi nu mai vreţi să amânaţi nişte munci din particular.


HOROSCOP 4 MAI 2020 VĂRSĂTOR – Poate vă mutaţi la altă reşedinţa sa vă ocupaţi şi de grădinărit şi o să vă simţiţi mai protejaţi acolo. Poate faceţi comanda pentru nişte materiale de construcţie, ori piese pentru instalaţia casei şi nu vă lăsaţi până nu le montaţi, că n-are cine.
HOROSCOP 4 MAI 2020 PEŞTI – O să vă faceţi timp să vă vedeţi şi cu familia, cu nepoţi, strănepoţi dar nu imediat, după 15 – acum planificaţi o întâlnire în aer liber. O să semnaţi acte, încheiaţi situaţii, vă pregătiţi de reîntoarcerea la serviciu şi o să aveţi idei, soluţii, intraţi într-o altă etapă profesională.