Horoscop 31 Octombrie 2016 Oct31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 31 Octombrie 2016

Horoscop 31 mai 2016. Astazi, Balantele primesc niste bani, iar Sagetatorii iau o decizie importanta legata de job.Horoscop 31 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Incepem increzatori saptamana, e o motivatie interioara care ne da sperante c-o sa ne descurcam frumos, indiferent cate piedici am intampina si o s-avem parte de castiguri sufletesti.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate se straduie cineva sa va recucereasca si n-o sa poata decat daca o sa vreti si voi, altfel, nicio sansa. E o chestiune care apasa pe umerii vostri si o sa faceti tot ce depinde de voi sa va achitati onorabil, sa nu vi se poate reprosa nimic si mai ales sa fiti impacati cu voi insiva.
Horoscop 2016 TAUR – Vreti mai mult ca oricand sa reactivati relatia de cuplu, sa traiti in armonie, asa cum stiti voi. Vi se face o oferta de afaceri si pareti interesati, c-ati avea nevoie de bani in plus, numai sa nu fie prea dure conditiile de munca, dar o sa negociati.

Horoscop 2016 GEMENI – Un semn de viata de la cineva care nu concepe sa traiasca fara voi si o sa vreti si voi sa fiti impreuna. O sa rezolvati tot felul de lucruri care v-au blocat drumul spre succes si o sa primiti OK-ul pentru o slujba, ca sa urmati o scoala anume.
Horoscop 2016 RAC – Poate o sa dati curs unei preocupari care sa va destinda, va duceti la un club sa cultivati un talent sau la o sala de sport. Incep sa se rezolve niste probleme care au legatura cu scoala, gradinita copiilor, poate va trebui sa va adaptati programul de slujba la orarul celor mici.

Horoscop 2016 LEU – V-ati putea cumpara niste lucruri pentru casa si sa fie totul pus la punct, iar daca nu v-ajung banii poate luati unele piese in rate. O s-aveti succes la studii, poate alegeti niste cursuri care sa va imbunatateasca orizontul intelectual si sa va specializati in domeniul respectiv.
Horoscop 2016 FECIOARA – Sa vedem de unde-o sa faceti rost de mai multi bani, c-aveti indiciu de castiguri suplimentare si acu’ acu’ trebuie s-apara. E momentul sa luati toate semnaturile de care-aveti nevoie sa deveniti proprietari sau ca sa se-ncheie un proces care v-a stors de toate resursele si sa va mearga bine.

Horoscop 2016 BALANTA – Or sa va parvina niste sume de bani din niste restante, poate le-ati imprumutat unor prieteni bani si-acum e scadenta. Voua ar putea sa va iasa toate pasientele, sa va impliniti cel mai arzator vis, sa va luati casa, masina, sa va casatoriti, sa deveniti parinti ori poate bunici.SCORPION – Veti obtine de la notar, de la avocat, niste acte doveditoare sa va recuperati niste bunuri, o proprietate. Un act pe care contati ca sa puteti deveni proprietar o sa va fie semnat si o sa treceti la urmatorul proiect pe care-l aveti in plan, unul de afaceri.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se va lua o decizie care sa va avantajeze la serviciu si o sa va organizati altfel, poate veti lucra in alt departament. Se observa un castig, faceti niste achizitii si o sa luati si bani in perioada asta si nu neaparat pe ce munciti acum, ci pe niste ore suplimentare de lunile trecute.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Ati putea obtine relativ usor o aprobare, sunt oameni care va sustin si e cazul sa indrazniti sa nu ratati o sansa. O sa-i dati de capat unei situatii care v-a urmarit vreme indelungata si o sa va angajati undeva sau e posibil sa capatati o functie, un titlu.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate va faceti timp sa reactualizati niste acte, legitimatii, carduri, altminteri vi se limiteaza accesul pe-acolo pe unde-aveti nevoie. Se poate sa va dati intalnire cu cineva care vine cu o propunere de afaceri si formati o echipa, daca n-aveti deja, si o sa se contureze din ce in ce mai bine proiectul.
Horoscop 2016 PESTI – O sa va puteti cumpara o casa ori faceti rost de bani de la banca pentru taxele scolare, pentru voi sau pentru copii. Se-ntrevede o indeletnicire de timp liber, sa va ocupati de copii, poate faceti miscare impreuna, cultivati un hobby care sa va dezvolte si alte calitati.
Horoscop Azi 31 Octombrie 2016