Horoscop  28 Martie 2020 Mar28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Martie 2020

Horoscop 28 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii aduc îmbunătățiri locuinței.Horoscop 28 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să facem un exercițiu de generozitate să vedem cum să le oferim celor dragi ceva cu care să le dovedim dragostea noastră.Vibrația zilei este 1 și e bine să facem pentru prima oară ceva, cu încredere.


HOROSCOP 28 MARTIE 2020 BERBEC – Poate gătiți ceva deosebit, c-o fi ziua voastră de naștere, sau e alt motiv de bucurie și faceți un tort, să nu treacă neobservată ziua. O să vă tihneasca statul acasă, gășiți ceva deconectant cu care să vă umpleți timpul, îi cooptați și pe copii, mai și dereticați, așa, printre picături.
HOROSCOP 28 MARTIE 2020 TAUR – Se poate să vă puneți talentul în funcțiune și să creați ceva – hand made pentru vreun sărbătorit, dacă va pricepeți, bineînțeles. Apar vești care să va însuflețească, poate e cineva care vrea să va cucerească, sau să va re-cucerească și o să-nfloriți pentru că vă lipsea acel cineva care să vă completeze.


HOROSCOP 28 MARTIE 2020 GEMENI – Vă sună cineva care vrea să lucrați la ceva împreună și pân-atunci să aveți un plan bine pus la punct. Aveți idei de umplut timpul liber cu ceva în care să-i cooptați și pe ai voștri o activitate în gospodărie, mai faceți niște modificări prin casă și vă destindeți după.
HOROSCOP 28 MARTIE 2020 RAC – Poate reprogramati un eveniment festiv , vă consultați și cu ai voștri să vedeți când e cel mai nimerit s-o faceți să poată veni invitații anul acesta, celălat. Poate-alegeți o altă perioadă în care să plecați într-o vacanță, dacă vi s-a anulat plecarea și nu va puteți lua banii înapoi și vedeți dacă mai e cineva care vrea să meargă cu voi.


HOROSCOP 28 MARTIE 2020 LEU – Poate vă lungiți antenele să dați de un colaborator ca să lansați la apă un proiect când o să intrăm în linie dreaptă cu viața noastră. O să vă faceți timp să sortati niște lucruri din garderobă, mai dați din ele, pe unele o să le modificați să fie în trend, că tot aveți timp liber și inspirație.
HOROSCOP 28 MARTIE 2020 FECIOARĂ – Cineva își face curaj să vă abordeze la telefon, pe o rețea de socializare și să testeze terenul – va armonizati, sau- nu. Poate va trebui să dați o mâna de ajutor cuiva, un frate, o soră care va roagă să stați și cu copiii lor c-au treaba pe-afară, la cumpărături poate – c-oți face cu schimbul.


HOROSCOP 28 MARTIE 2020 BALANȚĂ – O să vă puneți toată măiestria la bătaie să lucrați ceva de mână, niște decorațiuni utile și care să vă facă plăcere. Poate gășiți o nouă formulă de interacțiune cu prietenii, o teleconferință în care să puteți vorbi, schimbați păreri, va faceți planuri pentru perioada de libertate de mișcare.
HOROSCOP 28 MARTIE 2020 SCORPION – O să primiți un ajutor din partea cuiva care știe de ce-aveți voi nevoie și o să facă cumva să vă parvină lucrurile respective – vi le lasă la ușă. E cineva care-și calcă pe inima și face primul pas spre împăcare și n-o să-i refuzați scuzele, o să va bucurați că relația va merge mai departe.


HOROSCOP 28 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR – Poate vă răsfață ai voștri și gătesc ceva delicios și ca să nu vă simțiți vinovați c-ați mâncat pe săturate faceți puțină gimnastică. Se poate să reamenajati interiorul, ca să creați mai mult spațiu, să fie aerisit, scoateți obiectele neutilizate și creați mai mult loc de joacă pentru copii.
HOROSCOP 28 MARTIE 2020 CAPRICORN – Dacă v-ați propus de mult să reparați câte ceva la care va pricepeți acum e momentul să va probati talentele. Poate e rândul vostru să dați o raită pe la cumpărături și-o să va mai dezmorțiți cu ocazia asta, dar dați fugă acasă și va ocupați de restul treburilor și va și odihniți.


HOROSCOP 28 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR – Se pare c-o să pregătiți ceva festiv, cu iz de sărbătoare, chiar dacă nu e zi de naștere, c-aveți nevoie de atmosfera asta în familie. Se poate să aduceți unele îmbunătățiri în locuință, poate reamenajati și terasă, mai croitoriti ceva, să faceți huse, perne, pentru banchetele din curte, de pe balcon.
HOROSCOP 28 MARTIE 2020 PEȘTI – Vreți să faceți mișcare și dac-aveți pe-acasă vreo bicicletă de slăbit, sau altceva de genul asta v-ar scoate din încurcătură. Sunteți inventivi, o să confecționați diverse lucruri prin casă, pe lângă, o să le-mpliniti niște dorințe copiilor și poate învățați împreună o limba străină, sau aveți alte preferințe comune.