Horoscop  25 August 2019 Aug25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 August 2019

Horoscop 25 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor câștiga bani și prestigiu.HOROSCOP 25 AUGUST 2019. O s-alegem în jurul vostru oameni veseli, care să fie o sursă de inspiraţie pentru noi şi-o s-avem şi noi de oferit celorlalţi gânduri bune şi energie din preaplinul nostru.Vibraţia zilei este 7 si o să pricepem sensul ascuns al unor lucruri.


HOROSCOP 25 AUGUST 2019 BERBEC – Familia capătă cea mai mare atenţie în perioada asta, îi răsfăţaţi şi voi pe-ai voştri şi o să poate preparaţi nişte bunătăţi şi-i chemaţi şi pe perieteni
HOROSCOP 25 AUGUST 2019 TAUR – O să vă fascineze cineva care poate fi în grupul de prieteni, într-o excursie, altundeva prin ţară, pe-acolo pe unde o s-ajungeţi.


HOROSCOP 25 AUGUST 2019 GEMENI – Se-anunţă cineva în vizită, poate chiar e în trecere prin oraşul vostru şi n-o să vă rateze c-aveţi amintiri frumoase şi-i-e dor omului de voi.
HOROSCOP 25 AUGUST 2019 RAC – O stare de bine, poate aflaţi nişte veşti care să vă dea un refresh interior, o să primiţi poate şi nişte cadouri, va fi ceva special.


HOROSCOP 25 AUGUST 2019 LEU – E o energie debordantă la voi, aveţi chef de plimbare, de distracţie, vă duceţi la o petrecere, o să cunoaşteţi şi altă lume şi o să fie un suflu de prospeţime.
HOROSCOP 25 AUGUST 2019 FECIOARĂ – O s-aveţi parte de nişte reuşite, câştigaţi bani, prestigiu, vi se recunosc nişte merite, o să faceţi progrese la slujbă, în carieră – e o relansare.


HOROSCOP 25 AUGUST 2019 BALANŢA – O să vă luaţi inima-n dinţi să vorbiţi deschis cu partenerul de viaţă ca să faceţi că relaţia voastră să capete acea prospeţime de la-nceput, să fiţi iarăşi, fericiţi.
HOROSCOP 25 AUGUST 2019 SCORPION – Prietenii vă tot invită pe ici pe colo şi o să ieşiţi mai des, prilej cu care o să deveniţi şi mai vizibili în societate c-or să fie la mare căutare produsele voastre.


HOROSCOP 25 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR – O să aveţi timp şi chef să ieşiţi pe la evenimente ca să schimbaţi opinii cu cei care sunt importanţi în ochii voştri şi o să fie o sursă de inspiraţie în afaceri.
HOROSCOP 25 AUGUST 2019 CAPRICORN – Întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră şi o să legaţi o relaţie care vă poate împlini sufleteşte şi să daţi uitării perioada de singurătate.


HOROSCOP 25 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR – O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri cu care o să relaţionaţi în cadrul activităţilor recreative şi poate fi şi ceva muncă în folosul altora, cum faceţi de obicei.
HOROSCOP 25 AUGUST 2019 PEŞTI – Voi o să daţi cărţile pe față ca să eliminaţi lucrurile care dăunează relaţiei voastre de cuplu şi poate ajungeţi şi la căsătorie în toamna asta.