Horoscop  23 Septembrie 2020 Sep23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Septembrie 2020

Horoscop 23 septembrie 2020 cu Neti Sandu. Zodia care are cheltuieli neprevăzute.O zi amestecată. O să ne drămuim în aşa fel energia încât să ne ajungă pentru tot ce-avem de făcut pe ziua de azi ca să ne-ajungă, s-avem susţinere. Vibraţia zilei este 7 şi o s-avem o idee înţeleaptă, sau mai multe.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC – Se poate să va-ntoarca pe dos discuţia cu cineva în care vă puseserăţi mari speranţe c-o să rămâneţi împreună, dar să nu abandonaţi cursă. Pot apărea diverse neînţelegeri cu nişte angajatori şi o să faceţi cumva să vă menţineţi într-o relaţie civilizată, să nu pierdeţi ce-aţi câştigat împreună.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 TAUR – Poate-aveti o programare la medic şi o să fie garanţia că de-aici încolo o să vă simţiţi şi mai bine, dacă urmaţi sfatul medicului. S-ar putea să vă treziţi cu nişte plăţi de făcut, n-oţi fi achitat la timp, o fi o recalculare, vreo amendă chiar – altminteri aveţi grijă să nu cheltuiţi prea mulţi bani.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI – O să-ntâlniţi pe cineva cu care să fiţi compatibili şi relaţia poate fi atât de armonioasă încât să vă căsătoriţi anul ăsta, sau anul viitor. Aveţi inspiraţie, sunteţi creativi şi or să iasă lucruri de valoare din mâinile voastre, şi-o să fiţi recompensaţi şi financiar.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 RAC – O să investiţi nişte bani în casă şi or să se declare mulţumiţi ai voştri, c-aţi rezolvat o chestiune care devenise apăsătoare. E posibil să adunaţi din mai multe locuri nişte bani şi să scăpaţi de stres, să fiţi şi voi mai relaxaţi, şi să cumpăraţi şi lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 LEU – Poate vă gândiţi la un program de timp liber pentru copii, să vă duceţi într-o excursie şi voi, sau să-i trimiteţi doar pe ei la aer, la distracţie. O să aveţi şansa să primiţi nişte bani în plus dacă mai acceptaţi o colaborări, sau poate-i convingeţi pe şefi să vă mai dea ceva în plus la salariu.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ – Poate bateţi palma pentru o afacere care se-anunţa din start profitabilă şi o să vă apucaţi serios de treabă. Iniţiativele vă reuşesc, chiar dacă o să-ntâmpinati şi nişte obstacole şi o să v-alegeţi şi cu bani, şi cu o poziţie mai bună în schema de la slujbă.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ – O să reglaţi o situaţie care ţine de acte, de angajarea la un serviciu, de înscrierea la o şcoală, sau de o vânzare – cumpărare o fi vorba. Un program încărcat şi-o s-aveţi de dus munca de lămurire cu nişte colaboratori, parteneri de afaceri şi o să dureze ceva până să vă puneţi de acord.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION – Se pare c-aţi făcut voi abstracţie de nişte probleme de sănătate, dar acum nu mai merge c-o să se agraveze starea dacă nu faceţi nimic. O s-aveţi o reacţie promptă la o sugestie de job şi poate cariera voastră o să se ridice la înălţime, şi-o să fiţi şi voi luaţi prin surprindere nu numai ceilalţi.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – Poate o să fiţi puşi într-o nouă postura, o să vă găsiţi un loc mai sus în societate, e un moment de emancipare. Sunt nişte oameni interesaţi de voi, să lucraţi, să vă puneţi numele, priceperea în slujba unei cauze să vă implicaţi într-o campanie şi să strângeţi şi nişte fonduri poate.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN – Vă conversaţi cu nişte prieteni care vor să petreceţi week-end-ul împreună şi alegeţi o destinaţie care să vă fie tuturor pe plac. Se poate să vă găsiţi sponsori, să daţi şi de colaboratori cu care să desfăşuraţi o activitate care să vă asigure nişte câştiguri suplimentare, să nu mai duceţi grija zilei de mâine.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – Or să vă intre nişte bani în cont şi-o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar, va fi mult mai lejer de-aici încolo. O să vă iasa-n cale cineva care să vi se potrivească şi să vă daţi tot interesul să aveţi o casă în care să locuiţi împreună pentru că pare să fie treabă serioasă.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI – E posibil să vă interesaţi de o locuinţă, să vă uitaţi şi după mobilă, sau aparatură s-o utilaţi, vedeţi pe la magazine ce găsiţi. Poate-o să negociaţi – la sânge – un contract ca să fie un câştig cert, că v-aţi fi săturat să lăsaţi tot timpul de la voi şi altcineva să ia bani în locul vostru.