Horoscop  18 Mai 2020 May18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Mai 2020

Horoscop 18 mai 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii oferă o a doua șansă unei relații mai vechi.Horoscop 18 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să aflăm ce trebuie făcut ca să avem success în tot ce ne-am propus și o să facem tot posibilul să fim pe fază cu cerințele actuale, care se pot schimba de la o zi la alta.Vibrația zilei este 9 și o să ținem pasul cu evenimentele.


HOROSCOP 18 MAI BERBEC – Poate-o să reluați niște cursuri, un antrenament ca să vă recăpătați condiția fizică și o să țineți și un regim alimentar. Se poate să vă-ntâmpine cineva fie acasă, fie la serviciu cu o vorbă bună, și vă dă și o idee de petrecut timpul liber într-un mod ingenious – poate-o să faceți sport.
HOROSCOP 18 MAI TAUR – Sunt bani pe care-i puteți recupera din surse colaterale și să adunăți un capital ca s-aveți pentru neprevăzut. O să vă reganditi politica monetară a familiei, vedeți din al cui salariu plătiți rata la bancă, care plătește restul: facturi, achiziții de tot felul, ca să vedeți cu ce rămâneți.


HOROSCOP 18 MAI GEMENI – O problemă de sănătate poate deveni deranjantă și dacă tot nu vă duceți la doctor o s-aveți de tras, or s-apară neplăceri. Se poate să alegeți o variantă paralelă cu serviciul ca să mai câștigați bani și să faceți cumva ca să va fie mai ușor cu toate cheltuielile care se tot aduna.
HOROSCOP 18 MAI RAC – Voi e posibil să luați niște bani și să va îngrijiți și de sănătatea voastră și de-a alor voștri, ca să nu aveți probleme, și să vă-ncurce la treabă. Poate-o să vă puneți de acord cu șefii în privința volumului de muncă și a banilor pe care-i pretindeți, ca să fie echitabil, să merite efortul.


HOROSCOP 18 MAI LEU – Ați putea valorifica niște produse și să faceți rost de bani și vedeți dacă vă-ncumetați să faceți o rezervare pentru mai târziu într-o stațiune. O să aveți niște rezultate de top la serviciu și poate vă treziți cu o ofertă de lucru, și o să câștigați mai mulți bani dacă vă duceți – rămâne să vă decideți.
HOROSCOP 18 MAI FECIOARĂ – Ați mai avea de luat de pe undeva niște bani, dar sunt de completat formalități ca să-i încasați. O să planificați o ieșire poate cu treabă, la sfârșit de săptămâna, să îngrijiți o casă, un teren, să le purtați de grijă și părinților, bunicilor, să vă simțiți împăcăți sufletește.


HOROSCOP 18 MAI BALANȚĂ – O să tot semnați niște acte pân-o să-ncheiați o situație care să vă asigure și o diplomă, că poate absolviți un ciclu, o școală. Se pare c-o să vă caute cineva ca să vă ofere ceva de lucru, sau ca să desfășurați o activitate care să vă destindă, poate faceți mișcare, alergați în parc.
HOROSCOP 18 MAI SCORPION – Relația cu partenerul de cuplu trebuie reglată din mers, și baza succesului, a fericirii e comunicarea – să țineți cont de asta. Întâlnire cu cineva care vă propune mai multe lucruri și o s-aveți de unde s-alegeți că sunt și oferte pe gustul vostru.


HOROSCOP 18 MAI SĂGETĂTOR – Cineva cu care ați fost în cuplu e posibil să reapară cu gânduri de-mpăcare și schimbat – reloaded. Se poate să schimbați echipa cu care lucrați, poate și locul de muncă o fi altul pentru unii dintre voi și o să vă reinventați – să aveți o altă perspectivă.
HOROSCOP 18 MAI CAPRICORN – E posibil să treacă diseară un frate, o soră pe la voi și să v-aducă niște lucruri de care chiar aveați nevoie. Poate vă gândiți la un credit să vă luați casă, ori să vă construiți una, după puterile voastre și-or să vă mai ajute și rudele, prietenii cu ce s-o putea.


HOROSCOP 18 MAI VĂRSĂTOR – O să revină cineva care vrea, neapărat, să fiți împreună, dar depinde și de voi, dacă mai credeți în a doua șansă. O să puneți la punct un proiect care să v-aducă o reușită în carieră și să-l dezvoltați cu timpul, să lucrați la altă scară, c-aveți potențial.
HOROSCOP 18 MAI PEȘTI – Poate vă duceți într-o vizită, aveți de făcut și aprovizionarea și o să luați aer, mai admirați un peisaj, mai schimbați o vorbă cu cineva. Se poate să luați niște bani, și să completați lipsurile de prin casă, c-aveți de înlocuit niște piese care nu mai funcționează sau poate vi le repară cineva.