Horoscop  17 Martie 2020 Mar16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Martie 2020

Horoscop 17 martie 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii primesc o sumă de bani mult așteptată.Horoscop 17 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Recuperări azi. Mercur îşi reia mersul direct şi intrăm şi noi în normal cu nişte lucruri care-au stat de-a curmezișul.Vibraţia zilei este 1 şi o să luăm startul într-o nouă experienţă de succes!


HOROSCOP 17 MARTIE 2020 BERBEC – E cineva prin preajmă care tot spera să vă intersectaţi destinele şi dacă vă regăsiţi în această relaţie – o să daţi de veste. Întrevedere cu cineva care spera să vă uniţi forţele ca să scoateţi pe piaţa un produs care o să v-aducă beneficii, bani, şi alte avantaje la care nici nu vă gândiţi.
HOROSCOP 10 MARTIE 2020 TAUR – Parcă tot cu gândul la plecare sunteţi şi o să strângeţi bani, lăsaţi lucrurile în ordine pe-acasă, că nu ştiţi cât o să staţi pe-acolo, poate-o să prelungiţi şederea. O să faceţi rost de nişte bani – posibil din colaborări şi o să îndrăzniţi o schimbare de look şi starea de spirit o să fie una şi mai bună, o să fie şi stima de sine mai sus.


HOROSCOP 17 MARTIE 2020 GEMENI – Poate-o să consultaţi un avocat, vă duceţi şi la notar să autentificaţi nişte acte şi or să vă fie recunoscute nişte drepturi. Vă puteţi aştepta la o confirmare de la un angajator c-o să bateţi palma, că-mpărțiți în mod egal responsabilităţile şi o să aveţi parte de câştiguri.
HOROSCOP 17 MARTIE 2020 RAC – Poate va trebui să daţi o mână de ajutor cuiva, să-l salvaţi dintr-o situaţie delicată şi să-i luaţi apărarea – poate la tribunal. Tot apar oferte de lucru, dar nu vă lăsaţi uşor convinşi c-aveţi cota voastră valorică şi vreţi să fie respectată, să nu fie munca în folosul altora.


HOROSCOP 17 MARTIE 2020 LEU – Se poate să fiţi mai cheltuitori, dar vă-ntâlniţi cu diverse situaţii care nu se pot rezolva fără bani şi o să scoateţi din buzunar cât o să fie nevoie. Poate să fie în continuare mult de lucru la serviciu şi n-o să vă lăsaţi până n-o să faceţi ordine să fiţi cu toate – la zi, să scoateţi altceva pe piaţă.
HOROSCOP 17 MARTIE 2020 FECIOARĂ – Se întrezăresc nişte bani care-or să vă prindă foarte bine, c-aveţi de făcut o aprovizionare pentru tot familionul. Sunt câteva aspecte legate de casă pe care-o să le aveţi în vedere, să le rezolvaţi în amănunt, că probabil le-aţi tot amânat şi nu mai ţine figura – trebuie să lichidaţi restanțele.


HOROSCOP 17 MARTIE 2020 BALANŢĂ – Vine cineva cu gânduri bune, şi poate o să daţi refresh relaţiei sentimentale, ca să vă simţiţi şi voi împliniţi sufleteşte. Ies la iveală nişte adevăruri care-or să vă schimbe părerea despre cineva care vă greşise cu ceva la un moment dat , dar acum o să aflăm, cum au stat, de fapt, lucrurile.
HOROSCOP 17 MARTIE 2020 SCORPION – Poate-o să mai daţi nişte bani pentru confortul locuinţei şi n-o să vă sustrageţi nici de la muncă în gospodărie, dacă e cazul. Sfera sentimentală e activată şi o să fiţi receptivi la semnalele pe care le primiţi de la cei care se conectează la registrul afectiv şi vedeţi ce simţiţi.


HOROSCOP 17 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR – Se pare c-aţi făcut rost de bani să vă reparaţi maşina, ori să vă luaţi altă nouă, să-i aduceţi unele îmbunătăţiri, poate. Poate mai aveţi de semnat nişte acte, care v-ar pune la adăpost, poate încheiaţi un stagiu şi o să fiţi plătiţi în consecinţă, par să fie nişte definitivări.
HOROSCOP 17 MARTIE 2020 CAPRICORN – Vă gândiţi la o investiţie care să-i mulţumească pe toţi ai voştri şi o să fie o dovadă c-aţi folosit cu cap banii. Noutăţi la voi, zilnic pot apărea oportunităţi de a mai face un pas în cariera şi să vă bucuraţi de aprecierile celor din jur, să fie un plus de imagine.


HOROSCOP 17 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR – Poate rescrieţi un contract, adăugaţi diverse clauze care vă favorizează şi o să fie un câştig. Or să vi se dea banii pe care-i cereţi de mult, semnăturile pe care le-aşteptaţi cu sufletul la gura de la începutul anului şi o să aveţi un confort financiar.
HOROSCOP 17 MARTIE 2020 PEŞTI – Or să aterizeze şi banii care s-au rătăcit prin conturile altora şi o să fie o mai mare libertate de mişcare – o să puteţi călători. Încep să se rezolve o sumedenie de lucruri care v-au ţinut încurcaţi şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă simţiţi mai bine şi cu sănătatea.