Horoscop  17 Aprilie 2020 Apr17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Aprilie 2020

Horoscop 17 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o primă de Paște.

Horoscop 17 aprilie 2020. E Vinerea Mare și ținem post de mâncare, dar și de vorbe, gânduri, dacă putem – să nu gândim rău, urat, să nu invidiem, să nu gelozim pe nimeni, să facem curățenie în interiorul nostru.Vibrația zilei este 8 și o să cheltuim atât cât e nevoie, fără excese.


HOROSCOP 17 APRILIE 2020 BERBEC – Se poate să faceți o comandă online ca să le luați măcar celor mici niște cadouri de Paște, să vă respectați tradiția. Sunteți hotărâți să faceți tot felul de lucruri îndrăznețe ca să ieșiți din amorțeală, să aveți ce munci ca să nu care cumva să rămâneți fără bani.
HOROSCOP 17 APRILIE 2020 TAUR – Poate vin bani din surse colaterale și o să pregătiți ceva frumos pentru casă și luați și diverse pentru masa de Paște. O șansă pentru voi de relansare în sfera profesională, poate și pe scena socială, vi se apreciază muncă, or să vi se alăture și alți oameni, ceva o să vă ridice în rang.


HOROSCOP 17 APRILIE 2020 GEMENI – Poate vă însușiți o materie, fie c-aveți examen, fie că vă școliți ca să puteți manevra o aparatură performantă să câștigați bani. Se poate să va acordați o oră, două pentru cosmetică, coafură, va preocupă și cu ce o să va-mbrăcăți ca să onorați momentul festiv de sărbători.
HOROSCOP 17 APRILIE 2020 RAC – Vă puteți recupera acea relație de cuplu în care vă regășiți și pe care nu vreți s-o pierdeți în ruptul capului. O să va descurcați cu cheltuielile, o să faceți tot posibilul să nu goliți contul, s-aveți până la următorul salariu, c-o să vreți să aveți spatele acoperit – financiar vorbind.


HOROSCOP 17 APRILIE 2020 LEU – O să vă dați acceptul pentru o combinație cu niște prieteni ca să lucrați pe net la ceva care să le fie de folos altora. Încă va mai gândiți până luni dacă să intrați într-un parteneriat, sau să rămâneți în actuală formulă de lucru, ca să nu ajungeți la epuizare.
HOROSCOP 17 APRILIE 2020 FECIOARĂ – O să colaborați cu diverse persoane care vă pot ajuta și la treabă – să va facă niște cumpărături, dar să va intersectați și pe net în programe recreative. Aveți de luat niște bani și o să faceți cumva să-i păstrați, dar nici să vă frustrați de toate bunătățile de sărbători, ceva tot o să faceți să intrați în spiritul sărbătorilor.


HOROSCOP 17 APRILIE 2020 BALANȚĂ – Se poate să luați legătura cu un impresar, angajator să va spună când o să luați banii și o să puteți semna noul contract. O să vorbiți cu cineva care va poate fi de ajutor să faceți rost de produse, de aparatură, va pune în relație cu o firma, care să va livreze la domiciliu marfă.
HOROSCOP 17 APRILIE 2020 SCORPION – Poate faceți comandă de ceva util pentru casă, aragaz, televizor, frigider și mai pot fi și mici cadouri pentru Paște. Se poate să faceți o manevră îndrăzneață și să lucrați în altă formulă care v-ar asigura banii de care-aveți nevoie – și s-aveți grijă și de casă.


HOROSCOP 17 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR – Și voi o să aveți parte de susținere din partea unor persoane apropiate, n-o să fiți doar voi cei care-i ajută pe alții. Poate-o să le veniți în ajutor părinților, bunicilor, cu ce știți că au nevoie, le trimiteți mâncare, alimente, bani că să-și cumpere ei alte lucruri.
HOROSCOP 17 APRILIE 2020 CAPRICORN – Vine un bonus de la serviciu, verificați în cont să vedeți dacă v-a intrat prima și o să aveți de cheltuială. Alegeți împreună cu ai voștri ce v-ați dori pentru zilele de sărbătoare și fie se duce cineva să cumpere, fie comandați ca să va simțiți mai în siguranță.


HOROSCOP 17 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR – E posibil să vă treziți și voi cu niște bani și să mai luați în fugă, fie și de pe online ce-aveți nevoie pentru masa de Înviere. Poate-o să puneți în funcțiune ceva util pentru casă, ori acum de Paște ați montat un leagăn, un balansoar în curte, căsuța din piese îmbinate, un tobogan al copiilor și multe altele.
HOROSCOP 17 APRILIE 2020 PEȘTI – O să trimiteți prin email actele și tot ce lucrați de-acasă, pentru că altfel nu va puteți lua banii – conformați-vă. Vi se fac promisiuni și de bani și de angajamente care v-ar garanta niște bani cu care să va descurcați o perioadă pan-o să intrăm în normal.