Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Martie 2020

Horoscop 16 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii pornesc o afacere profitabilă.Horoscop 16 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Luna plină, cu noutăţi. O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate le-mplinim dorinţele alor noştri, c-avem multe de oferit, o să dăm dovadă de generozitate.


HOROSCOP 16 MARTIE 2020 BERBEC – Familia vă solicită, poate veţi face nişte drumuri ca să vă-ntâlniţi, să puneţi nişte lucruri în ordine, ca să fie stabilitate, armonie la voi acasă. Vouă ar avea de unde să vă intre nişte bani şi să faceţi nişte achiziţii care să-i mulţumească şi pe ai voştri, să vă stresaţi cât mai puţin din cauza banilor.
HOROSCOP 16 MARTIE 2020 TAUR – Se poate să fiţi pe picior de plecare, la rude, la studii, sau ca să munciţi în străinătate, c-aveţi nişte aranjamente pe care vreţi să le onoraţi. Reapare cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă gândiţi serios de tot, înainte de a da răspunsul, ca să vă asiguraţi c-aţi ales cu inima-mpacata.


HOROSCOP 16 MARTIE 2020 GEMENI – O să vă invite cineva la un eveniment care-o să poată fi rampa voastră de lansare pe o nouă orbita socială, profesională. Se poate să vă faceţi remarcaţi prin ceva care o să vă dea un plus prestigiu, or fi şi bani care să vă răsplătească eforturile şi o să fie un crescendo profesional.
HOROSCOP 16 MARTIE 2020 RAC – Relaţia cu partenerul de cuplu, promite să fie şi mai bună, iar dac-aţi fost en-froid o să vă respectaţi. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să colaboraţi şi dacă o să fiţi de acord cu condiţiile lor o să bateţi palma, dacă nu, rămâneţi cu jobul actual.


HOROSCOP 16 MARTIE 2020 LEU – Vi se propune o afacere care v-ar scoate dintr-un impas financiar şi v-ar da ocazia să mai experimentaţi şi altă zonă creativă. Se poate să luaţi ceva bani şi să şi găsiţi rapid pe ce să-i cheltuiţi, c-aveţi multe de cumpărat şi mai sunt şi neprevăzute care să vă scoată din ritmul financiar.
HOROSCOP 16 MARTIE 2020 FECIOARĂ – O problemă de suflet se poate rezolva dacă o să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu şi n-o să lăsaţi lucrurile la voia-ntamplarii. E mult de lucru, toată lumea vrea câte ceva de la voi şi o să-ncercaţi să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi să mai şi respiraţi – să vă acordaţi şi vouă o oră, două de relax.


HOROSCOP 16 MARTIE 2020 BALANŢA – E bine să nu vă neglijaţi sănătatea c-o să vă coste, vreţi să fiţi şi voi în formă şi o să şi reuşiţi, cu puţin efort şi interes. O să primiţi invitaţiile pe la mondenităţi să aflaţi ce mai e nou, cu ce să veniţi şi voi – în plus – în domeniul vostru şi o să faceţi impresie bună, o să primiţi o validare.
HOROSCOP 16 MARTIE 2020 SCORPION – Poate daţi o raită pe la magazine, sau cumpăraţi online ce-aveţi nevoie că s-or fi adunat cam multe – din cele care vă lipsesc. Poate vă găsiţi o destinaţie de vacanţă la un preţ convenabil şi o să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, şi relaţia o să aibă de câştigat.


HOROSCOP 16 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR – O să treceţi cu bine de un examen şi o să vă pregătiţi pentru un nou salt în carieră, c-o să fie un moment prielnic. O să ieşiţi în oraş cu cineva care are ceva să vă spună, poate vine cu o ofertă de lucru şi de vorbit la cafea.
HOROSCOP 16 MARTIE 2020 CAPRICORN – O s-aveţi de recuperat nişte bani pe care i-aţi tot cerut, dar n-a fost chip să-i primiţi c-au fost nişte blocaje – acum îi puteţi lua. Or să vă tenteze cu tot felul de oferte nişte angajatori care îşi doresc să lucraţi împreună, dar nu sunteţi uşor de convins, cel puţin în perioada asta, c-aveţi multe oferte.


HOROSCOP 16 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR -Relaţia sentimentală se rescrie fila cu filă şi n-or să mai fie animozităţi pentru că vă iubiţi. Aveţi nişte lucruri de pus la punct şi n-o să lăsaţi pe nimeni să vă deturneze de la ce v-aţi propus c-aveţi planuri mari şi ambiţia de a vă vedea un vis împlinit e mare.
HOROSCOP 16 MARTIE 2020 PEŞTI – Se poate să primiţi o confirmare de la serviciu, c-o să lucraţi la ce-aveţi nevoie şi va şi place, şi-o să fie un câştig. O să luaţi nişte decizii, pentru că vreţi să îndreptaţi nişte aspecte de viaţă personală, să vă luaţi o casă, ori să mergeţi mai departe într-o relaţie, o căsnicie.