Horoscop  13 Mai 2019 May13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Mai 2019

Horoscop 13 mai 2019. Zodia care are șanse să înceapă o relaţie sentimentală.Horoscop 13 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Poate regândim politica monetară a familiei noastre, vedem şi cum putem câştiga mai mulţi bani şi o să ne facem planuri pe termen lung.Vibraţia zilei este 4 şi o să ne îngrijim de casă şi de ai noştri.Ce ne-au pregătit astrele pentru fiecare zodie:


HOROSCOP 13 MAI 2019 BERBEC – E cineva care vrea să lucraţi împreună şi vine cu oferta concretă, să vă spuneţi punctul de vedere, se-anunţă bani în cont, semn că o să acceptaţi. O să vă faceţi timp şi pentru mers la doctor şi la stilist, la tuns, la sala de sport, să faceţi mişcare să mai daţi jos nişte kg şi să aveţi o stare de spirit şi mai bună.
HOROSCOP 13 MAI 2019 TAUR – O veste bună de la cineva care vrea să fiţi împreună şi se prea poate să vă aşezaţi la casa voastră. Se poate să luaţi o sumă de bani pentru o muncă din particular şi să vă echilibraţi din punct de vedere financiar, mai ales după cheltuielile de sărbători.


HOROSCOP 13 MAI 2019 GEMENI – Poate-ar fi momentul să faceţi nişte investigaţii medicale şi să vedeţi în ce stare se afla organismul vostru şi s-aveţi grijă şi de ai voştri. E nevoie de voi pe undeva şi o să fiţi ocupaţi până peste cap, dar nici recompensele n-or să întârzie o să vedeţi – trebuie s-aveţi răbdare şi să nu cheltuiţi prea mulţi bani.
HOROSCOP 13 MAI 2019 RAC – În relaţia de cuplu trebuie avut răbdare şi să fiţi mai înţelegători, empatici cu partenerul care trece prin toate stările. O reuşită la serviciu, luaţi bani, poate căpătaţi un alt stătut şi o să aveţi alt chef de treabă dacă munca o să vă fie apreciată, au loc ceva schimbări pe-acolo.


HOROSCOP 13 MAI 2019 LEU – O să puteţi avea şi voi o relaţie sentimentală, dacă sunteţi singuri şi să daţi de cineva care să vi se potrivească. Se pune problema unui nou job sau veţi căpăta o funcţie, pare să fie ceva nou şi incitant care să vă dea adrenalina, aşa cum vă place vouă şi vă declaraţi mulţumiţi.
HOROSCOP 13 MAI 2019 FECIOARĂ – Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv pentru weekend şi o să aveţi timp să vă pregătiţi zilele-astea. Voi puteţi negocia un contract şi să obţineţi ce v-aţi propus, dar cu diplomaţie, fără să vă exprimaţi, din start, nişte reproşuri, să nu-i dezamăgiţi pe angajatori.


HOROSCOP 13 MAI 2019 BALANŢA – Se poate să primiţi bani, un cadou şi să luaţi o hotărâre cu privire la bugetul familiei, la concediu, o schimbare de domiciliu. O să revedeţi nişte colegi, parteneri de afaceri care pot lucra cot la cot cu voi şi să v-apucaţi de o muncă în care aţi putea folosi toate resursele şi să luaţi mulţi bani.
HOROSCOP 13 MAI 2019 SCORPION – E de rezolvat o problemă de cuplu şi să fie armonie de-acum încolo la voi acasă c-aveţi nevoie de stabilitate. Puteţi obţine o confirmare că vi s-a semnat un act, c-aţi primit o diplomă, că o să vă implicaţi în proiecte diferite de ce-aţi făcut pân-acum.


HOROSCOP 13 MAI 2019 SĂGETĂTOR – E cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă sentimentele sunt reciproce o să găsiţi o cale de comunicare, dacă nu – nu. Se poate să fiţi în tratative cu nişte oameni de afaceri şi să cădeţi la o-ntelegere, pentru c-aveţi tot interesul să nu pierdeţi din mână un proiect de anvergură.
HOROSCOP 13 MAI 2019 CAPRICORN – O invitaţie la un spectacol, poate fi un eveniment festiv la care se cere să fiţi şi voi de faţă şi vă duceţi. Voi o s-aveţi mai mult de lucru, dar o să primiţi şi bani pe măsură, cu eforturi constante şi o să v-aştepte la capăt de drum şi o promovare.


HOROSCOP 13 MAI 2019 VĂRSĂTOR – O să aflaţi în timpul unei şedinţe ce noi responsabilităţi vă revin şi o să strângeţi rândurile cu colegii să depuneţi un efort de grup. Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi ce luaţi cu banii pe care i-aţi strâns – o casă, o maşină, o vacanţă, ori altceva cu care să fie toată lumea de acord.
HOROSCOP 13 MAI 2019 PEŞTI – E un an bun pentru promovare, s-aveţi succes în carieră şi să vă bucuraţi de sprijin din partea unor oameni care vă sunt aproape. Vă cheamă cineva în vacanţă şi o să strângeţi bani, vă luaţi bilete din timp ca să fie mai ieftin şi o să vedeţi în ce perioadă e bine să vă duceţi ca să vă sincronizaţi cu gazdele.