Horoscop 10 Octombrie 2020 Oct10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 Octombrie 2020

Horoscop 10 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii își vor întâlni sufletul pereche.Horoscop 10 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Așteptarea ne poate fi răsplătită cu un răspuns, o invitație la plimbare, la cafea, și multe lucruri de vor așeza în firescul lor.Vibrația zilei este 1 și atunci să dam restart relațiilor.


HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 BERBEC – Poate urmați niște cursuri, faceți o practică, luați lecții de șoferie sau să vă acomodați cu vreun gadget sofisticat. Le-oți rămas datori unor oameni care vor să ieșiți la un spectacol, sau să reluați o activitate care să vă dezmorțească, să vă energizati.
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 TAUR – Vă iese-n cale cineva care-o să dea refresh sentimentelor voastre – dacă și voi sunteți în căutarea fericirii. O să fiți înconjurați de oameni tineri care au ce învață de la voi – și o să fie o colaborare din care toată lumea are de câștigat.


HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 GEMENI – E cineva din vechea gardă de prieteni care vrea să reactualizați relația și poate ocazionați o întălnire dacă o mai aveți la inimă pe acea persoană. E o petrecere la care-o să vă duceți – și costa – dar o să merite fiecare bănuț, pentru c-o să revedeți câțiva dintre prietenii cu care vă vedeați frecvent.
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 RAC – Poate-o să vă fie mai clar dac-ați ales persoana potrivită pentru voi, sau a fost doar o companie trecătoare. O să puneți niște lucruri la punct, chiar și cu niște coechipieri de afaceri, vorbiți pe whatsApp, vă și vedeți dacă evitați întâlnirea propriu-zisă din motive de sănătate, sau distanță.


HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 LEU – Poate vin ceva musafiri pe la voi – se poate să discutați și probleme legate de școală, de afaceri, ceva important. O să vă mai faceți de lucru pe-acasă, dar o să vă puteți și delecta cu activitatea preferată, ieșiți la o plimbare, practicați un sport, stați la o cafea cu un prieten, doi.
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ – O să vă entuziasmeze prezenta cuiva și poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste – lăsați lucrurile să curgă. O să vă mai și relaxați – de treabă se vor mai ocupa și ceilalți din familie, ca să luați o gură de aer proaspăt, să vă ocupați și de look, să arătați fresh.


HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 BALANȚĂ – O să intrați la cheltuială c-aveți un eveniment care vă scoate ceva bani din buzunar ca să vă luați o ținută specială și să luați un cadou. Sunt câteva ocazii să ieșiți la plimbare, la o terasă, poate sărbătoriți o zi de naștere, sau vă logodiți, vă căsătoriți – e o bucurie.
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 SCORPION – Sunt câțiva prieteni care vor să vă reluați o activitate care să vă destindă și dacă găsiți un timp comun o să fie perfect. E cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și o să vă faceți timp să vorbiți măcar, dacă nu să vă și întâlniți, c-aveți multe să vă spuneți.


HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – O să primiti o invitație la un spectacol, un concert, la un târg tradițional, și ceva o s-alegeți. Sunteți dispuși să cheltuiți niște bani ca să vă simțiți bine în excursie, să le faceți pe plac și alor voștri c-aveți nevoie cu toții de un mai lung respiro.
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN – Se poate să vi se facă cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, să vă doriți o relație – e anul vostru, profitați. Se poate să aibă loc o întălnire decisivă și să aflați care e părerea ființei iubiTe referitoare la locuitul împreună, că vreți să vă cumpărați o casă.


HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – Se poate să aibă loc o întrunire publică și să aveți ceva de spus, de făcut, sau să vorbiți, fie și online. E posibil să faceți o tratație la voi acasă, poate aveți spațiu, o fi afară, în curte, pe terasă, și o să vă bucurați de o atmosferă plăcuta, deconectantă.
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 PEȘTI – E posibil să-și serbeze cineva din alt oraș o zi de naștere, de nume, și să vă duceți daca n-aveți urgențe pe-acasă. Se observă o comunicare lejeră cu grupul de prieteni, poate-aveți un motiv, să vă-ntalniti și o să petreceți un timp de calitate împreună – e o comunicare sufletească.