Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 9 Aprilie 2014

Horoscop zilnic 9 aprilie 2014. Balantele castiga azi bani. Sagetatorii sunt curtati
BERBEC
Sunteti pe punctul de a face rost de bani pentru proiectul pe care vreti sa-l demarati si o sa va descurcati frumos, o sa va mai sustina si alti oameni pe parcurs. Va puteti depune CV-ul pentru un job, fie si in strainatate sau ca sa studiati in afara tarii pe undeva.

TAUR
Intalnire de afaceri, negociere, strangeti randurile cu fosti colaboratori ca sa faceti rost de bani si sa va puneti in valoare niste calitati.  Posibil rendez-vous spre orele serii, luati masa in oras, faceti o plimbare, vedeti un film, o piesa de teatru.
GEMENI
O problema mai veche revine, ca sa fie rezolvata sa puteti merge mai departe la slujba, la scoala, si de data asta o sa-i veniti de hac.  O sa va puteti lua banii pe care nu i-ati luat atunci cand a trebuit si va achitati datorii, sa scapati de niste griji.
RAC
O reusita in plan profesional, faceti niste achizitii va pregatiti de un nou inceput, poate fi vorba despre viata de cuplu, va luati casa, masina. O suma, nu cine stie ce de bani, poate ceva maruntis s-aveti pentru piata, sa iesiti la o cafea cu prietenii.


LEU
Poate fi o zi banoasa si daca tot incasati niste bani poate puneti deoparte pentru datorii sau ca sa plecati in week-end pe undeva. O sa va scoata cineva diseara la un suc, promite sa fie o seara speciala si cine stie ce vesti nemaipomenite o sa aflati.
FECIOARA
O sa va-ngrijiti poate, mai mult de sanatate, sa nu fiti nici voi bolnavi, nici ai vostri, sa fie totul in regula, in familia voastra. Prezenta cuiva o sa fie o gura de oxigen pentru voi si poate veti trece mai usor peste niste necazuri de moment.
BALANTA
O sa puteti renegocia un contract si sa obtineti mai multi bani, niste avantaje, sa munciti in conditii mai bune decat pana acum – daca tot se poate. O sa va puneti de acord cu partenerul de viata in privinta obligatiilor pe care le-aveti fiecare si pe care ar trebui sa le respectati.
SCORPION
Va dati tot interesul sa faceti fata provocarilor si o sa depuneti eforturi sa castigati mai multi bani ca sa acoperiti toate cheltuielile casei.  Aveti prilejul sa rezolvati niste probleme de sanatate si sa luati un tratament care sa va vindece, atat pe voi cat si pe ai vostri.
SAGETATOR
Un reviriment in sfera afectiva, o sa vi se faca curte, reapar niste persoane din fostele relatii si va cer sa mai incercati, de data asta poate – poate. V-ati putea inscrie intr-o competitie si sa aveti sanse mari sa fiti selectati pentru un job ori altceva.
CAPRICORN
Ati putea rezolva o problema scriptica legata de casa, de o mostenire, un partaj, de inchirierea unui spatiu ca sa fiti cu acte in regula.  O sa iesiti mai des la socializare, luati masa in oras, sau doar cafeaua, ca sa mai povestiti de-ale voastre.
VARSATOR
Intrevedere cu cei de la care vreti sa obtineti o aprobare, un castig banesc, niste facilitati ca sa mearga totul mai usor la job. Va reusesc demersurile care tin de activitatile de grup, fie ca sa lucrati la un proiect, fie ca sa plecati in excursii, sa faceti sport impreuna.
PESTI
Vi se pot implini mai multe dorinte, totul e sa focalizati atentia, sufletul asupra lor si sa lucrati de zor pana se vor realiza. O sa scoateti niste bani din buzunar pentru situatiile neprevazute, o iesire la masa in oras, la film, la un spectacol ori altundeva.