Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 8 Aprilie 2014

Horoscop zilnic 8 aprilie 2014. Berbecii au de castigat bani, iar varsatorii pot primi o oferta de munca
BERBEC
O sa castigati niste bani, un bonus, va pregatiti pentru o relansare in societate, o sa va faceti remarcati prin ceva care o sa v-aduca aprecierea celor din jur.

TAUR
O problema de serviciu se cere rapid rezolvata si poate o sa munciti mai mult decat de obicei, dar miza poate fi atat de mare incat sa merite.
GEMENI
Un proiect nou si incitant, la serviciu, cu efort, implicare, atat din partea voastra cat si a colegilor si o sa fie ceva de perspectiva si mai ales de succes.
RAC
O sa cheltuiti niste bani sa luati ceva pentru casa voastra sau a parintilor, daca nu chiar a bunicilor, sa fie totul functional dar s-arate si bine.


LEU
Se poate sa prelungiti un contract, fie si de colaborare si sa castigati bani frumosi, poate mai multi decat pana acum, daca are loc vreo recalculare a monedei in care sunteti platiti.
FECIOARA
O sa cheltuiti, poate, mai multi bani decat v-ati propus pentru ca apar situatii noi carora trebuie sa le faceti fata si in care o s-aveti nevoie de bani.
BALANTA
Se poate sa primiti niste bani, o confirmare ca ati fost angajati undeva si ca o sa urcati intr-un clasament, o sa capatati notorietate.
SCORPION
O s-aveti multe pe cap, veti lua legatura cu diversi parteneri de afaceri, sponsori sa puteti duce la bun sfarsit un proiect, sa va puteti incasa banii la timp.
SAGETATOR
Ati putea regla o situatie de afaceri, sa va puneti de acord cu sefii, colaboratorii, sa mearga totul snur, sa iasa un lucru de cea mai buna calitate.
CAPRICORN
O sa fie ceva alergatura pentru finalizarea unui act ca sa rezolvati treburi legate de casa ori de afacerile care se ramifica, iau amploare de-aici incolo.
VARSATOR
Se vine cu o oferta de lucru si o sa analizati situatia pe toate fetele, va consultati si cu familia, sa nu va acapareze cu totul munca.
PESTI
E posibil sa faceti un bilant financiar sa vedeti ce bani va raman dupa ce veti achita toate datorile sa stiti cam cat de mult sa va abtineti de la cheltuieli.