Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 7 Aprilie 2014

Horoscop zilnic 7 aprilie 2014. Sagetatorii traiesc la intensitate povestea de iubire. Racii primesc o suma de bani

Horoscop zilnic 7 Aprilie 2014

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – BERBEC

Aveti energie, inspiratie, curaj, initiativele o sa fie bine primite de sefi, la scoala lucrurile merg mai bine decat de obicei o sa fie totul cu plus. O sa luati in discutie cateva aspecte din viata de cuplu pe care le veti dezbate impreuna cu partenerul pana le veti da de capat.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – TAUR

O sa faceti o evaluare a banilor din cont sa vedeti daca va ajung ca sa achitati rate, facturi, asigurari, taxe si ce ramane sa uitati de ei pana la vacanta. E bine sa va ingrijiti de sanatate in perioada asta, sa nu apara vreo boala care sa se cronicizeze pentru ca nu-i veniti de hac.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – GEMENI

O confirmare din biroul sefilor ca o sa puteti da drumul noului proiect care o sa va aduca bani si alte colaborari. Parca ar veni de undeva niste bani in plus si o sa acopere acele cheltuieli carora nu le mai faceti fata in ultima vreme.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – RAC

Posibila oferta de lucru, sau poate s-a ivit un post pentru care trebuie sa dati concurs si e momentul vostru, nu-l ratati – marele benefic va mai sustine pana in iulie. Ati putea primi niste bani in plus, si o sa va luati diverse lucruri, din cele pentru care nu va ajungeau niciodata banii.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – LEU

Se profileaza o zi incarcata si o sa rezolvati lucruri si vechi si noi ca sa puteti merge mai departe si sa faceti progrese pe mai multe planuri. O iesire diseara si o sa luati pulsul vietii mondene, reinnodati vechi prietenii si va faceti planuri de afaceri, de activitati sociale.


Horoscop Zilnic 7 Aprilie – FECIOARA

O sa faceti o investitie, poate va luati alta masina ori incepeti constructia, renovarea unei case, o sa aveti multe pe cap si veti cheltui peste asteptari. Relatia sentimentala promite sa fie si mai armonioasa, iar daca sunteti singuri o sa puteti intalni o persoana cu care sa rimati sufleteste.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – BALANTA

O problema de serviciu se cere urgent rezolvata si o sa mearga bine, depasiti toate obstacolele si va achitati de obligatii pana la sfarsitul programului. E bine sa va-ngrijiti mai mult de sanatate si sa aveti un ochi atintit si asupra membrilor familiei, sa fie toata lumea sanatoasa.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – SCORPION

Va pot intra niste bani, un rest, nu cine stie ce dar o sa dati o raita pe la magazine si sa luati cate ceva din lucrurile care va plac. O iesire cu prietenii undeva in oras, la film, la o expozitie v-ar ajuta sa va remontati, sa va recapatati buna dispozitie.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – SAGETATOR

Se poate sa faceti o rezervare la un hotel, o cabana sa plecati impreuna cu familia, cu prietenii si sa uitati de toate zilele in weekend. O noua iubire la orizont, o sa traiti la mare intensitate povestea de dragoste dupa care tanjiti de atata vreme.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – CAPRICORN

E momentul adevarului in relatia de cuplu si o sa puteti ajunge la casatorie daca n-ati facut pasul – si cererea se poate face in timpul unei excursii. Se poate sa discutati la o cafea despre o posibila colaborare care se poate concretiza saptamana viitoare.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – VARSATOR

Ati putea desfasura activitati de timp liber si sa-i invitati nu numai pe prieteni, ci si pe colegi, sa faceti miscare si sa dati dovada de creativitate. Se poate sa achitati niste datorii vechi, un impozit, o asigurare, sa va incadrati in termenul de plata, sa nu luati penalizare.

Horoscop Zilnic 7 Aprilie – PESTI

Poate va faceti timp si pentru viata de cuplu, sa petreceti mai mult timp impreuna, sa practicati un sport , sa iesiti in parc, la plimbare. O invitatie la un restaurant, o cina romantica, la un spectacol ca sa va spuneti tot ce-aveti pe suflet.