Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 5 Mai 2014

Horoscop zilnic 5 mai 2014. Racii primesc avize favorabile. Berbecii fac cheltuieli extrabugetare pentru a-si ajuta familia
BERBEC
Mai insistati cu un telefon acolo unde stiti ca se afla banii vostri sa-i incasati in urmatoarele zile, sa aveti de cheltuiala. Intra si ies bani, semn ca v-ati propus niste cheltuieli extrabugetare ca sa rezolvati problemele casei, ale familiei si cu putina grija, o sa va descurcati.

TAUR
Se poate sa va intre niste bani iar daca nu apar pana la pranz, poate va interesati la cei care trebuie sa vi-i dea. Aveti o serie de lucruri de rezolvat, sa semnati niste acte, sa faceti unele achizitii de care are nevoie familia si sa va-ngrijiti de sanatate.
GEMENI
Sunteti pe punctul de a iesi la rampa cu ceva si o sa faceti impresie buna, o sa castigati si bani. HOROSCOPUL va este favorabil, ar avea de unde sa va intre niste bani si o sa umpleti golul facut de sarbatori – va mai restrangeti un pic, in perioada asta, ca sa va refaceti bugetul.
RAC
O sa avansati cu o lucrare, primiti avize favorabile si o sa puteti incasa si bani, zilele astea. Intrevedere cu oameni de afaceri, o fi sedinta, negociere, va implicati intr-un proiect care sa v-aduca succes si sa va asigure un salariu mai mare.


LEU
Se poate sa va-ntalniti cu acea persoana care n-a putut veni nici de Paste, nici de 1 Mai, dar e bine si acum, decat deloc. O sa obtineti actele necesare ca sa puteti pleca pe undeva la munca, la studii sau in vacanta – mai trebuie sa va puneti de acord si cu perechea conjugala si tacamul e complet.
FECIOARA
Se poate sa aflati unde si in ce perioada ati putea lucra sau invata in strainatate sau sa va duceti la odihna. Ati putea definitiva o situatie, sa va angajati undeva, sa treceti de pe un post pe altul , sa incepeti niste studii sau sa va pregatiti de licenta, doctorat.
BALANTA
E posibil sa primiti ceva in dar si sa va ia prin surprindere gestul facut de acea persoana care, poate va iubeste. Faceti monetarul sa vedeti daca v-ajung banii pentru platile pe care le-aveti de facut pana la urmatorul salariu si daca nu, cautati solutii sa faceti rost de bani.
SCORPION
Va mai ganditi daca vreti sa va duceti la alt serviciu sau va adaptati la situatia prezenta pana la proxima ocazie favorabila. E momentul sa va cereti drepturile, sa intrati in audienta la sefi, sa ajungeti in fata judecatorilor ca sa vi se faca dreptate sau va-ntelegeti fara tertze persoane.
SAGETATOR
O sa va faceti timp si pentru familie, poate iesiti impreuna la cumparaturi, platiti facturile curente, va duceti la medic cu cineva care e bolnav. Puteti demara un proiect care sa se dezvolte frumos si sa va repozitionati in cadrul breslei, pe scena sociala, sa ajungeti la alt nivel.
CAPRICORN
Un semn de viata de la cineva care vrea sa va convinga ca va iubeste si chiar aveati nevoie de dovezi suplimentare. Va descurcati cu obligatiile contractuale, va luati si banii, totul merge struna si e bine sa fiti perseverenti ca sa va fie asigurat castigul.
VARSATOR
E posibil sa luati niste bani si sa-i puneti deoparte, c-ati cheltuit destul in ultima vreme si banii din colaborari s-au subtiat. Poate va interesati de vanzarea unei case, a unui teren sau poate vreti sa va mutati cu chirie, pentru o perioada si cautati gazda.
PESTI
Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi si sa povestiti despre sarbatori si despre planurile cu bataie lunga. Un castig, o sansa de promovare, sefii au contorizat munca voastra si au ganduri mari cu voi – dar se poate sa aveti si voi proiecte de sertar.