Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 5 Aprilie 2014

Astazi, Racii fac planuri de nunta, iar Fecioarele primesc o oferta de munca.
BERBEC
O intrevedere cu cineva care o sa va comunice un lucru important si poate fi sansa voastra de afirmare in cariera sau in sfera sociala. Invitatie de protocol la vreo gala, un spectacol, o expozitie, o festivitate la care aveti si voi un cuvant de spus, poate luati un premiu.


LEU
Ati putea pleca intr-o excursie, iar daca nu, poate vin niste prieteni mai de departe si o sa petreceti o zi, doua impreuna, chiar daca nu vor locui la voi acasa. O intalnire pe nepusa masa cu cineva de care va era dor si poate veti lua o decizie referitoare la relatia voastra de cuplu.
FECIOARA
Se poate sa vi se faca o oferta de lucru in timpul unei petreceri, la o cafea in oras, va exista o conjunctura favorizanta si poate iese ceva! O sa va scoata cineva la plimbare, la un targ, o expozitie sau la un restaurant – o sa iesiti la socializare.
BALANTA
O sa va puteti intalni cu numerosi prieteni l au party, si tocmai bine ca sa strangeti relatiile, sa desfasurati niste activitati deconectante. O sa va ia prin surprindere intalnirea cu cineva si poate-o s-aveti o discutie deschisa referitoare la sansele voastre de a fi impreuna.
SCORPION
Se nuanteaza frumos, de azi inainte, pana dincolo de sfarsitul lunii, sfera sentim entala si poate o sa va intalniti marea dragoste! E posibil sa treaca pe la voi cineva diseara si sa va prinda bine sa mai schimbati o impresie, un sentiment
SAGETATOR
O zi speciala pentru coi, se poate sa primiti o invitatie in oras, un cadou, sa vi se faca o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie. Poate dati o fuga la munte, la mare, intr-o zona turistica de care va simtiti atrasi sa va refaceti starea de spirit.
CAPRICORN
O sa revina cineva cu gand de impacare , sa rulati o casnicie sau o relatie sentimentala, dupa ce ati avut un timp de gandire, sa vedeti ce simtiti cu-adevarat. O sa iesiti din carapace si va duceti cu prietenii pe la mondenitati, laun meci, un concert, sau la un gratar – de post.
VARSATOR
Foarte posibila intalnire de protocol, luati in discutie si o afacere, si o sa stabiliti ce-aveti de facut, si pe ce bani, in ce conditii si asa mai departe. Se poate sa va duceti intr-o vizita sa ziceti la multi ani unor prieteni sau o sa va bucurati de un alt succes al gazdelor.
PESTI
Va invita cineva la un party si o sa fie distractie in toata regula, iar unii dintre voi o sa puteti intalni pe cineva care sa faca parte din viata voastra de-acum inainte. O sa va ocupati si de voi, va duceti la un spa, la cosmetica, la tuns, poate va reinnoiti garderoba sau o sa faceti asta de Paste.