Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 31 Martie 2014

Racii vor avea astazi un moment de glorie.Taurii vor demara o afacere, iar Fecioarele vor face bani din activitati colaterale.
BERBEC
Un castig, vi se dau niste bani sau primiti un accept pentru un proiect care v-ar aduce un loc mai sus in clasament la slujba, la scoala, pare sa fie un progres.

TAUR
Poate va mobilizati sa demarati o afacere, sa intrati intr-un parteneriat care sa va aduca un succes de echipa, sa iesiti din conul de umbra in care ati intrat.
GEMENI
Se vine cu o propunere de colaborare si o sa va puteti gandi zilele astea, sa analizati in amanunt oferta si sa va apucati de treaba.
RAC
E momentul vostru de glorie, puteti sa va reinventati si sa faceti cele mai neasteptate lucruri care sa va intregeasca inima – ca poate a ramas ceva nespus.
LEU
O sa iesiti mai des pe la evenimentele care au legatura cu colegii de serviciu, de scoala si o sa vehiculati idei care sa va ajute sa puneti in aplicare o afacere la care visati demult.


FECIOARA
Pot sa apara niste bani din activitati colaterale si o sa-i strangeti, daca aveti de cheltuiala, c-aveti un eveniment de familie la vara, pare-se.
BALANTA
Va puteti cere inapoi banii pentru care ati muncit, dar pe care, din cine stie ce motive nu i-ati primit, si o sa aveti cu ce sa achitati facturile curente, ratele.
SCORPION
Pot aparea unele noutati la locul de munca si sa va orientati rapid, sa stiti ce vi se potriveste si cum sa obtineti un avantaj in fata altora.
SAGETATOR
Se poate sa gasiti o activitate de timp liber care sa va limpezeasca atat mintea cat si sufletul si sa va pregatiti pentru o repozitionare pe scena sociala.
CAPRICORN
O sa puteti rezolva niste aspecte legate de casa si sa cheltuiti o ultima transa de bani pentru astfel de probleme, sa incheiati acest capitol.
VARSATOR
unteti in forma, aveti o stare de spirit deosebita, poate v-ati indragostit sau s-a nascut un copilas in familia voastra si e o exuberanta care va inalta sufletul.
PESTI
Dati dovada de inspiratie, aveti si o energie debordanta si veti da gata o sumedenie de lucruri pe care nu le-ati putut rezolva la timpul potrivit.