Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 3 Aprilie 2014

Astazi, Berbecii pot incepe o viata noua, iar Varsatorii au parte de castiguri.Gemenii se redreseaza din punct de vedere financiar si incep o perioada buna.
BERBEC
Puteti incepe o viata noua, poate aveti de gand sa va casatoriti sau sa va duceti la alt serviciu, sa va luati o casa ori s-aduceti pe lume un copilas. E posibil sa va contacteze un om de afaceri care vine cu o oferta de nerefuzat si pe care s-ar putea s-o acceptati pe loc.


LEU
Se anunta proiecte noi in plan profesional si o sa luati, poate, mai multi bani, o s-aveti de rate si facturi, poate veti lucra si in particular. O veste buna, o surpriza placuta din partea fiintei iubite si o sa priviti cu si mai mare incredere in viitor, ca relatia va fi si mai buna.
FECIOARA – Posibila reuniune cu colegii de breasla si o sa dati curs unor initiative, sa atacati un proiect care sa va asigure bani frumosi. E posibil sa va parvina o confirmare ca vi s-a aprobat un act sau poate de la medic aflati ca analizele facute nu anunta vreo boala.
BALANTA
O problema care tine de relatia de cuplu se poate rezolva si o sa dati uitarii un conflict, tot ce era disfunctional intre voi si o sa fie armonie in relatie. Emotii in asteptarea unui rezultat de la un examen sau poate ati fost la un interviu si vreti sa stiti dac-ati fost acceptati – sanse sunt.
SCORPION
Ati putea pune pe roate o afacere, un parteneriat care sa va asigure un venit constant si sa aveti de lucru mult si bine de-aici incolo si bani, bineinteles. E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa va schimbati stilul de viata, sa fiti si mai optimisti.
SAGETATOR
Va puteti implica intr-un proiect particular si sa lucrati cu multa tragere de inima, sa fie un succes asigurat – e un moment special in viata voastra. Invitatie la un film sau la o reuniune amicala sa mai puneti un pic tara la cale, sa va destindeti.
CAPRICORN
Noi provocari – poate veti da concurs pentru o functie de conducere, dar se poate sa fiti pusi in mod automat intr-o postura mult mai avantajoasa. O iesire la socializare diseara o sa va remonteze, sa mai uitati de rate, facturi si alte apasari.
VARSATOR
O s-aveti parte de un castig, poate gasiti un sponsor care sa va finanteze un proiect, vi se platesc niste bani din urma sau partenerul aduce mai multi bani in casa. Se poate sa primiti o invitatie intr-o excursie, posibil in strainatate si o sa va mearga la suflet.
PESTI
Veti rula niste bani pe care-i veti incasa din mai multe parti si o sa luati diverse lucruri pentru casa, pentru ai vostri, fara un motiv special. Vi se promit niste facilitati, numai ca sa ramaneti la actualul serviciu, sa nu va tenteze vreun angajator cu alti bani.