Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 28 Aprilie 2014

Nativii din zodia Taur pot primi astazi o marire de salariu sau o promovare, iar Racii au parte de castiguri financiare.
BERBEC
E posibil sa apara un sponsor care sa va finanteze un proiect de suflet si sa demarati – in forta – lucrarea respectiva, imediat dupa ce va intoarceti din vacanta.


LEU
Buna colaborare cu grupul si ca atare o s-aveti succes, o sa aveti si in continuare de lucru, mai ales ca Marele Benefic o sa va sustina timp de un an de zile, din iulie.
FECIOARA
Intalnire de afaceri, poate negociati un contract si pana nu obtineti ce v-ati propus s-ar putea sa nu semnati, iar daca nu sunteti presati de timp poate lasati pentru luna viitoare.
BALANTA
Ati putea rezolva, pe ultima suta de metri niste probleme care tin de o mostenire, de un partaj, sa autentificati niste acte la notar, sa fiti cu totul in regula.
SCORPION
O confirmare din partea unei institutii, c-ati primit un accept, ca puteti merge mai departe sa va impliniti un vis, sa capatati un statut.
SAGETATOR
E o perioada cam incarcata la job si poate reusiti pana la 1 mai sa le dati de capat tuturor problemelor actuale si celor care mai pot aparea pe deasupra.
CAPRICORN
Va iese pasienta cu plecatul pe undeva, chiar si cu buget de austeritate, veti gasi distractii si pentru buzunarul vostru si familia sa fie fericita, totusi.
VARSATOR
Se poate sa va implicati intr-un proiect de timp liber si sa va destindeti impreuna cu familia si poate devine o preocupare pe termen lung.
PESTI
Posibila reusita in plan profesional, va pregatiti de un nou inceput, poate fi vorba despre viata de cuplu, va luati casa, va ganditi sa deveniti parinti.