Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 25 Martie 2014

BERBEC
O sa puteti descurca itele unei afaceri si o sa faceti progrese, sa va luati si altceva de lucru, o colaborare, sa va umpleti contul ca s-a cam golit. O sa va contacteze niste oameni care vor sa puneti umarul la o manifestare publica, un eveniment, sa iasa ceva de calitate.

TAUR
Ati putea pleca intr-o scurta vacanta pe undeva, sa revedeti niste rude sau prieteni, ori sa luati aer, sa vizitati un obiectiv turistic. Un raspuns favorabil de la scoala sau de la o comisie de angajare ca ati reusit si o sa aveti succes.
GEMENI
O sa va puteti face remarcati prin ceva care va poate aduce bani, usi deschise, o functie sau doar aprecieri din partea cunoscutilor. Poate gasiti un sponsor sau mai multi, care sa va finanteze un proiect si care sa va aduca bani frumosi de la vara incolo.
RAC
Eveniment important – revine cineva in viata voastra sentimentala sau va gasiti de lucru, vi se aproba un credit bancar, ceva frumos trebuie sa se intample. Se poate incheia in favoarea voastra un proces si sa va recuperati banii, bunurile si sa primiti si daune morale.


LEU
O sa iesiti mai des la socializare ca ati muncit destul in ultima vreme si o sa va faceti un grup al vostru cu care sa mai dati o fuga prin imprejurimi. O sa luati acei bani de la serviciu care intarzie de vreo o luna, doua si o capatati o mai mare lejeritate din punct de vedere financiar.
FECIOARA
Sfera sentimentala este fumos luminata si o sa primit un raspuns afectiv pe masura asteptarilor si o sa va ganditi, poate, la oficializarea relatiei. Se poate sa primiti un gen de recompensa pentru munca din ultima vreme si o sa va mai luati niste angajamente si in continuare.
BALANTA
Va puteti interesa pe la banci sa vedeti de unde ati putea lua un imprumut, sau poate vreti sa faceti un depozit cu o dobanda rentabila.  Se poate sa primiti un cadou, ceva oricat de mic, dar care sa indice faptul ca nu le sunteti deloc, indiferenti celorlalti.
SCORPION
O perioada buna pentru studiu, examene, deplasari in strainatate, poate inaintati un dosar ca sa obtineti fonduri europene sau o bursa de studiu in afara tarii.  Va interesati de o casa, poate vreti sa va mutati, sa vindeti, sa cumparati, sa inchiriati un spatiu, pentru confort.
SAGETATOR
Un castig, va intra niste bani in casa si o sa mai cumparati cate ceva care va inlocui o piesa uzata, sau demodata, sa dati o nota de modernism locuintei.  Relatia sentimentala devine mai intensa, iar daca nu sunteti casatoriti poate va ganditi la oficializarea relatiei.
CAPRICORN
Va reusesc demersurile care tin de acte, definitivari, examene, transferuri dintr-un loc in altul la slujba sau la scoala si o sa le dati de capat intr-un timp, relativ, scurt.  Se prea poate sa va dea cineva inapoi o datorie si sa aveti de o factura, care inghite multi bani si n-aveati alta solutie.
VARSATOR
E posibil sa fie zi de slaariu sau sa va parvina bani din particular si daca e vreun surplus poate-l puneti deoparte pentru vacanta ori pentru cadourile de Paste.  E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi in vizita si sa va priasca statul de vorba, schimbul de idei si sentimente.
PESTI
Incep sa se adune banii imprastiati prin diverse locuri si o sa stiti pe ce puteti conta ca sa va mai luati si cate ceva din lucrurile care va fac placere, asa, pentru moral.  O sa puteti comunica mult mai bine, pe toate planurile, cu partenerul de cuplu si relatia va deveni solida.