Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 24 Martie 2014

Horoscop zilnic 24 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Fecioarele au parte de noutati in viata sentimentala
BERBEC
Se poate sa primiti niste confirmari de pe la angajatori, de la vreo comisie de profesori si o sa puteti trece in etapa urmatoare, sa faceti un salt profesional.

TAUR
O sa gasiti o noua cale de comunicare cu partenerii de afaceri, cu colegii, sa duceti la alt nivel colaborarea, s-aveti succes.
GEMENI
E posibil sa incasati niste bani pe care i-oti fi imprumutat cuiva si sa aveti, in perioada asta de rate si facturi, sa nu trebuiasca sa amanati nicio plata.
RAC
Intrevedere de afaceri, ca sa vedeti in ce masura va avantajeaza o noua postura, de sef, de coordonator sa stiti ce sa faceti pe mai departe.


LEU
Va puteti bucura de unele facilitati la job, si sa renuntati la ideea de a va muta la alt serviciu sau sa-ncepeti sa lucrati la ceva pe cont propriu.
FECIOARA
Noutati in plan sentimental, va cauta cineva care e cu ochii pe voi de ceva vreme si spera sa formati un cuplu, sa va intemeiati o familie.
BALANTA
Se poate sa se iveasca prilejul sa cumparati niste lucruri pentru casa, ori sa achitati niste taxe ca sa intrati in posesia unor bunuri, dupa un partaj.
SCORPION
Or sa va cointereseze niste parteneri de afaceri sa lucrati, in timpul liber, la ceva care o sa va rotunjeasca veniturile.
SAGETATOR
Posibile noutati in sfera profesionala si o sa aveti de ales – va duceti la alt serviciu sau ramaneti aici unde sunteti si mai luati, eventual, o colaborare.
CAPRICORN
Va pot intra niste bani si sa va treziti si cu o oferta de job – familia se poate, insa, de acum incolo sa fie pe primul loc si poate va casatoriti, aduceti pe lume un copilas.
VARSATOR
Puteti castiga o suma importanta de bani, daca demarati o afacere si veti fi perseverenti, sa profitati, la maximum, de ocazia respectiva.
PESTI
O sa luptati pentru drepturile voastre la job si puteti primi niste bani, printre altele, pentru niste activitati suplimentare, sau ca stimulent pentru ce-aveti de lucru de-acum inainte.