Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 24 Aprilie 2014

Horoscop zilnic 24 aprilie 2014. Taurii traiesc momente de vis. Racii au sanse de promovare profesionala

BERBEC
O sa va puteti recapata banii pe care nu i-ati luat acum vreo doua luni si o sa puteti plati datoriile, sa scapati de toate restantele. O sa puteti ajunge la un consens cu niste parteneri de afaceri, sa mearga treaba mult mai bine, sa fie un succes in cariera.

TAUR
O sa depasiti cu bine o situatie mai delicata, primiti ajutor din partea cuiva, poate veti pune tot arsenalul la bataie sa va atingeti un obiectiv cu bataie lunga. Va dati intalnire cu cineva care o sa va faca sa traiti un moment de vis, poate are loc o cerere in casatorie.
GEMENI
Sunteti pe punctul de a iesi la rampa cu ceva nou care sa va aduca faima si o sa va sporiti veniturile, sa aveti cu ce sa plecati in concediu. O confirmare dintr-un birou de sef sau de la scoala, poate ati luat un examen, sau vi s-a aprobat o finantare.
RAC
Posibile noi provocari – veti da concurs pentru o functie de conducere dar se poate sa vina si de la sine numirea – pentru ca-l aveti pe Jupiter, marele benefic de partea voastra. Se poate sa va scoata cineva la un spectacol, sa luati masa in oras, sa va plimbati, sa stati la povesti.


LEU
Un castig, pot fi bani, un proiect care-a intrat in linie dreapta si o sa va creasca rapid, cota valorica, si-o sa primiti si alte oferte de lucru. O chestiune de suflet va rascoleste si lucrurile se pot clarifica fie in week-end, fie de 1 mai, indiferent unde o sa va aflati.
FECIOARA
O sa va acordati mai mult timp liber, sa va compuneti un nou look, sa faceti unele schimbari care sa va aduca un plus de optimism. Poate va decideti sa va duceti la alt serviciu ca s-aveti timp si pentru familie si pe cat posibil, sa luati si mai multi bani.
BALANTA
Se pare c-o sa scoateti mai multi bani din buzunar ca sa plecati undeva de 1 mai sau ca sa le platiti copiilor un sejur pe undeva sau doar o excursie. O veste buna de la cineva caruia ii e dor si vrea sa faceti cumva sa va-ntalniti de 1 mai, daca se poate.
SCORPION
O stare de bine, de implinire sufleteasca, poate simpla prezenta a cuiva o sa va transpuna intr-o atmosfera de reverie, si o sa uitati de toate grijile. O sa va cucereasca noul comportament al fiintei iubite si o sa intrati intr-o etapa a armoniei in cuplu.
SAGETATOR
Se poate sa luminati vreun coltisor de casa, plasati niste decoratiuni interioare cu care sa sporiti confortul vizual si sa fie pe gustul alor vostri. Se poate sa va treziti cu un musafir care sa vina cu vesti incitante si sa va induca un optimism de care chiar aveti nevoie.
CAPRICORN
O reuniune de grup si o sa puneti la cale un proiect cu ramificatii, solicitant, dar daca pune toata lumea umarul
o sa iasa – e un efort colectiv si de durata. Se poate sa plecati intr-o excursie si sa va-ntoarceti dupa 1 mai – ca aveti nevoie de odihna, de recuperare fizica, nervoasa.
VARSATOR
Va pot intra niste bani pe care o sa-i cheltuiti rapid, poate pentru c-aveti de luat niste mici atentii, lucruri pe care v-au rugat mai demult ai vostri, sa le luati. O sa revina cineva in viata voastra sentimentala si sa-ncepeti o noua etapa in relatia de cuplu si s-ajungeti la casatorie pana la sfarsitul anului.
PESTI
Un raspuns afirmativ de la o comisie, vi s-a dat un accept, si o sa faceti progrese la slujba, in afaceri, la scoala, si o s-aveti parte si de bani frumosi. Foarte posibila intalnire de suflet, diseara, si sa traiti momente de neuitat, sa fiti intr-o continua stare de reverie.