Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 23 Martie 2014

Pe gemeni ii asteapta astazi o intalnire emotionanta ce ii va revigora emotional.Astazi, taurii se intorc in familie.
BERBEC
Va dati intalnire cu prietenii, colegii de breasla ca sa luati parte la o competitie, sa faceti fata unei provocari, sau e o petrecere de ziua voastra sau a altcuiva.

TAUR
O sa stati la masa cu familia reunita, sa va bucurati de o reusita a vreunuia dintre ai vostri sau poate, pur si simplu vreti sa reluati traditia mesei de duminica – in familie.
GEMENI
Intalnire emotionanta, poate cu prilejul unui eveniment festiv sau o fi doar o cina romantica, e ceva revigorant, din punct de vedere emotional.
RAC
E posibil sa va invite cineva la un restaurant sau la o cabana, pe cheltuiala altora- si va faceti alti prieteni, relatii, sa va mai schimbati stilul.


LEU
Noutati in sfera sentimentala – va scoate la o cina romantica, la un film, acea persoana careia i-ati cazut cu tronc si se pare ca o sa fie o alegere potrivita.
FECIOARA
Poate dati o raita pe la magazine sa alegeti cateva lucruri pentru casa, ori sa luati cuiva un cadou sa va duceti la ziua cuiva de nastere sau isi serbeaza nu stiu cati ani de casatorie.
BALANTA
Se poate sa va-nscrieti intr-o competitie sau poate copiii vostri au meci, o intrecere la nivel de scoli si or sa fie emotii, nu gluma.
SCORPION
Daca nu plecati in afara orasului , se poate sa vina niste prieteni din alta zona geografica si care pot innopta la voi – placerea va fi reciproca.
SAGETATOR
Se poate sa jucati un rol principal pe scara sociala si sa prezentati un eveniment, sa luati si sa impartiti premii, sa reinnodati niste relatii.
CAPRICORN
O sa revedeti niste persoane de care va leaga un trecut rascolitor si o sa tot povestiti de ce-a fost si ce s-ar fi putut intampla daca lucrurile ar fi stat….altfel.
VARSATOR
O intrevedere cu cineva care s-ar putea sa va convinga sa lucrati impreuna, si poate treceti in revista avantajele, ca sa stiti ce raspuns sa dati.
PESTI
Surprizele se tin lant, o sa va-ntalniti cu diversi prieteni, care au cate ceva important sa va comunice si poate puneti la cale niste proiecte, fie si de timp liber.anta ce ii va revigora emotional.Astazi, taurii se intorc in familie.