Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 20 Martie 2014

Astazi, Racii ar putea primii un credit, iar Pestii rezolva probleme de familie. Taurii ar putea negocia contracte noi.
BERBEC
Va aflati la un inceput de drum si o sa puneti inteligenta, suflet, sa iasa ceva de calitate, sa ajungeti sus de tot intr-un clasament, in top. O sa incasati niste bani din care achitati facturi, faceti aprovizionarea si o sa aveti si ceva de buzunar, maruntis.

TAUR
Ati putea renegocia un contract si sa-l semnati doar atunci cand partea adversa mai reduce din pretentii, sa fie suportabil. O discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu va ofera prilejul sa spuneti fiecare ce va displace si cum vedeti relatia in perspectiva.
GEMENI
Se contureaza o suma de bani si poate veti avea si in continuare daca o sa va dati ok-ul pentru o colaborare la care o sa lucrati lejer, de placere. Se pare c-o sa iesiti mai des pe la mondenitati, sa refaceti puntile de legatura cu anturajul, mai cunoasteti si alt gen de oameni.
RAC
Vi se poate aproba o cerere, puteti finaliza o situatie si sa va angajati undeva, sa incepeti, unii dintre voi, o specializare, va-nscrieti la un doctorat, fie si in afara tarii. Vi se acorda un credit, un salariu in avans, ori alte inlesniri in perioada asta, in care, poate ca n-o duceti prea bine cu banii.


LEU
Munca in colectivitate o sa va aduca mai multa bucurie decat cea individuala, cel putin luna asta si o sa puneti la cale strategii de succes si preocupari deconectante, in afara serviciului. O sa va puteti gasi sufletul pereche si sa va bucurati de viata, sa va mutati si in casa noua daca lucrurile se leaga frumos.
FECIOARA O sa va implicati intr-o activitate care o sa va readuca in atentia breslei, va faceti alta carte de vizita si o sa va creasca, pana la vara, cota de popularitate, prestigiul. Se pare c-o sa luati mai multi bani de la serviciu, chit ca o parte din ei sunt cei pe care trebuia sa-i luati acum vreo 2 luni.
BALANTA O sa puteti regla o relatie de afaceri, sa semnati un contract, sa aveti mana libera ca sa lucrati in conditiile de confort psihic. O sa mai cheltuiti niste bani ca sa va puneti casa la punct inainte de Pasti, sa le luati alor vostri ce au nevoie.
SCORPION
Se intereseaza cineva de voi, o sa fie vorba despre un job sau o activitate deconectanta, poate se organizeaza o escapada turistica in week-end. Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna si toata viata, daca sunteti si voi de acord si va iubiti.
SAGETATOR
Vi se ofera prilejul sa iesiti la rampa cu acele calitati pe care le-ati tinut – la secret – si sa va asociati cu niste oameni care vor munci cot la cot cu voi. Parc-ar avea de unde sa va mai intre niste bani pe care sa-i puneti deoparte pentru vacanta, sa plecati pe undeva.
CAPRICORN
O sa iesiti mai des pe la evenimente, atat cu prietenii cat si colegii, o sa va puneti la curent cu ce se intampla nou in societate. O sa va mearga bine la examene, la interviuri, sfera comunicarii se nuanteaza din ce in ce mai frumos in perioada asta.
VARSATOR
Apare o tevatura la serviciu – poate e de lucru tocmai acum cand erati pe punctul de a va lua cateva zile de concediu sau doar un week-end prelungit. Va ganditi, cel putin unii dintre voi, la legalizarea relatiei de dragoste si incepeti sa va ocupati de pregatiri, faceti cate-o rezervare.
PESTI
Va mobilizati rapid sa rezolvati problemele familiei, sa le faceti pe plac, in special copiilor care de-abia asteapta sa le luati ce le-ati promis sau sa-i duceti in locurile preferate de joaca. O sa puteti regla o situatie mai veche cu un partener de suflet care nu poate renunta la relatie iar voi, nici atat.