Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 2 Aprilie 2014

Berbecii vor avea parte de noi provocari.Taurii vor avea oferte de colaborare, gemenii isi fac noi cunostinte.
BERBEC
Noi provocari – poate va gasiti ceva de lucru sau nimeriti ceva de valoare, de cumparat, la un pret acceptabil si o sa faceti o economie. Va puteti lua bilete de plecare in vacanta, in tara sau in strainatate si o sa fie distractie si mult neprevazut.


LEU
LEU
Se poate sa luati un examen, sa urmati niste cursuri de perfectionare, sa obtineti o bursa in strainatate si sa fie un an nemaipomenit din punct de vedere intelectual. Va invita cineva la o plimbare, la un suc, sa vedeti o piesa de teatru, sa va deconectati.
FECIOARA
Va faceti planuri serioase cu banii pe care i-ati strans si o sa dati avansul pentru o casa, o masina sau pentru casatoria care va avea loc anul acesta. O confirmare – ca vi s-au rezervat bilete pentru week-end, sau la vreun meci, un concert pe undeva prin oras sau prin tara.
BALANTA
Se poate sa apara un om cheie in viata voastra si sa va finanteze un proiect, sa va indrume spre o scoala, sa candidati pentru o functie la o adica. Se poate sa-si faca aparitia cineva cu care ati avut o relatie sentimentala si sa mai existe o minima sansa de impacare – veti vedea.
SCORPION
Vi se poate semna o cerere, care, cine stie de cand zacea pe biroul sefilor si o sa puteti merge mai departe cu restul demersurilor sa va atingeti un obiectiv. O invitatie la un pranz, o cina, ca sa va puteti cunoaste mai bine cu cineva care vrea sa formati un cuplu.
SAGETATOR
E posibil sa alegeti o varianta de relas in care sa incapa si partenerul de viata, poate e o preocupare comuna si sa petreceti cat se poate de frumos acele ore libere. Se poate sa va treziti cu cea mai frumoasa declaratie de dragoste, cu o veste nemaipomenita c-o s-aveti copii sau nepoti.
CAPRICORN
Se poate sa va mutati in casa noua sau proaspat renovata, ori ati descoperit locuinta de vis si incheiati contractul de cumparare. E posibil sa plecati intr-o calatorie, fie si de afaceri si sa fie un castig din punct de vedere spiritual.
VARSATOR
Probabil se va lua o decizie la nivel de grup si incepeti alt gen de activitate decat cel cu care v-ati indeletnicit pana acum. S-ar putea sa va luati masina, chiar si la mana a doua sau sa primiti cadou o bicicleta, un scuter, un ATV.
PESTI
e poate sa primiti o suma de bani, proveniti si din imprumutul de la banca sau din vanzarea unui obiect de valoare si sa depuneti banii intr-un depozit bancar. O sa revizuiti un contract si poate mai cereti niste bani in plus daca sponsorul e cu dare de mana.