Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 19 Martie 2014

Leii întâlnesc persoane deosebite, de care se pot îndrăgosti la prima vedere. Astăzi, Peştii încasează bani, iar Racii fac achiziţii pentru casa.
PEŞTI
O să vă daţi tot interesul să începeţi ceva nou care să vă stârnească pofta de viaţă, să lucraţi mai cu spor şi să luaţi mai mulţi bani, dacă se poate. Vă pot intra nişte bani şi să luaţi ce vă trebuie pentru casa şi pentru sănătatea voastră şi alor voştri.

BERBEC
Întrevedere de afaceri şi o să vă puneţi de acord cu partenerii în toate privinţele, altminteri nu vă puteţi apuca de treabă – vedeţi ce se-ntâmplă. Un foarte posibil tete-a-tete care v-ar mai scutura de angoase, de teamă de a nu va afla pe planul doi în viaţa fiinţei iubite.
TAUR
Vi se poate da ceva nou de lucru la job şi să fie nevoie de un efort susţinut că să duceţi totul la bun sfârşit şi o să vă fie mai uşor din vară. O să vă bucuraţi de mai multă susţinere din partea coechipierului de viaţă, poate plăteşte el rată la bancă, întreţinerea ori altceva.
GEMENI
Se pare c-o să vi se aprobe un proiect, o să se facă vâlvă în jurul vostru şi e posibil să vă crească cota de popularitate, cota valorica. Vă invita cineva la o plimbare, poate fi prima întâlnire cu cineva care-o să facă parte din viaţa voastră sentimentală.


RAC
O să faceţi nişte achiziţii pentru casa, drept care o să umblaţi la banii din cont şi or să vă vâna în ajutor şi nişte rude care să v-aducă şi ele câte ceva cadou, poate. E posibil să treacă diseară cineva pe la voi şi să schimbaţi impresii cu musafirul, să cereţi un sfat să descărcaţi nişte tensiuni.
LEU
Vă înţelegeţi mult mai bine cu anturajul la job, în afară desfăşuraţi activităţi recreative împreună cu familia, cu cei mici şi o să vă deconectaţi. O să-şi facă apariţia cineva de care o să vă simţiţi atraşi – poate fi o dragoste la prima vedere şi să se-nfiripe o relaţie de toată frumuseţea.
FECIOARĂ
O s-aveţi parte de o reuşită în plan profesional, vi se aduc mulţumiri, o să luaţi şi bani şi poate o să acceptaţi o colaborare să vă sporiţi veniturile. O şansă de bani, o ieşire în lume, diseară, poate fi o reuniune amicală sau vă duceţi la film în doi.
BALANŢA
Se poate să vă găsiţi un partener de afaceri şi să puneţi la punct detaliile unui proiect şi din iunie să v-aducă profit, dacă nu chiar mai devreme. Vi se oferă un cadou, poate va invita cineva la un spectacol sau să luaţi masa în oraş, ori să ieşiţi la o cafea.
SCORPION
Întâlnire de afaceri, o să vă spuneţi punctul de vedere că să nu se ia vreo decizie, fără să se ţină cont şi de părerile voastre, să fie echitabil. Foarte posibil supliment financiar, venit chiar şi pe filieră partenerului de viaţă, dacă nu de la serviciul vostru.
SĂGETĂTOR
Vi se poate semna un act de mare importanţă şi să deveniţi proprietari, să vă recăpătaţi nişte bunuri, să o duceţi mai bine. O să câştigaţi acei bani de care aveţi nevoie dacă va mai luaţi un job, măcar pe o perioadă de câteva luni.
CAPRICORN
Or să vi se dea nişte planuri peste cap şi va trebui să găsiţi alte soluţii, unele dintre ele de compromis, dar pare să fie o luptă contracronometru. Poate ar fi indicat să vă bazaţi pe forţele proprii şi nu pe promisiunile unor cunoştinţe care nu va mai pot ajuta.
VĂRSĂTOR
E posibil să faceţi un împrumut la banca sau poate luaţi bani de la un prieten sau cereţi nişte salarii în avans – cu banii n-o s-o duceţi rău în perioada asta. O atenţionare că aţi uitat să plătiţi o rata, o factură, o taxă, o amendă, una dintre ele pare-se.