Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 17 Martie 2014

Horoscop zilnic 17 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Berbecii au intalnire cu partenerii de afaceri, iar Scorpionii au impliniri in viata sentimentala.
PESTI
Se poate sa intrati la cheltuiala, ca apare vreo oferta de nerefuzat, mai pot fi si niste facturi care nu mai suporta amanare si contul se subtiaza. Se poate sa va faceti o programare la medic, fie pentru ca va doare ceva, fie pentru ca vreti sa aratati mai bine si faceti un tratament cosmetic.

BERBEC
Intalnire cu niste parteneri de afaceri, sa va puneti de acord in privinta conditiilor de lucru si, la final, o sa vedeti daca bateti palma. E posibil sa lasati pe maine o intalnire amoroasa si poate va faceti curaj sa discutati despre aspectele delicate ale relatiei, care va cam nemultumesc.
TAUR
O sa fiti cooptati intr-o activitate care va poate aduce bani si, in plus, sa va deschida niste usi, sa va faceti noi relatii care sa va fie de un oarecare folos. E posibil sa luati niste bani, sa mai achitati din datoriile curente si sa va abtineti de la cele care va fac placere.
GEMENI
Se poate sa va fie recunoscute niste merite, sa primiti finantare pentru un proiect si sa aiba de unde sa va intre bani, sa faceti un capital. O veste buna de la cineva pe care nu l-ati mai vazut de multa vreme si care v-a lipsit si o sa vedeti daca relatia voastra duce undeva.


RAC
E posibil sa va apucati de niste reparatii pe-acasa, o renovare, poate va mutati sau reamenajati interiorul. Cert e ca niste bani se consuma in casa. Ati putea da de o oferta turistica la un pret bun si sa va luati bilete pentru vacanta sau de plecat intr-un week-end.
LEU
O sa fie ceva alergatura pentru niste acte fara de care nu va puteti angaja, nu aveti cum sa intrati in examen, sa treceti in alt an de studiu. O sa puteti relua o activitate de grup dupa ce se vor fi topit asperitatile unui vechi conflict si o sa va puteti intrelege ca lumea.
FECIOARA
Or sa va intre niste bani si o sa faceti, probabil, aprovizionarea sa luati ce va trebuie pentru casa, familie, sa va puneti familia la adapost. O sa va caute o persoana tanara care vrea sa fiti impreuna si o sa va aduca toate acele dovezi de dragoste de care aveti nevoie.
BALANTA
Se-ntampla ceva nou si bun in viata voastra si o sa va dea un impuls sa va puneti la bataie toate resursele interioare, sa ajungeti in top. Apar noutati la job, printre care si bani si o s-aveti de cheltuiala si n-o sa mai fie nevoie sa va imprumutati.
SCORPION
O preocupare de timp liber o sa va deconecteze si o sa va dea idei si pentru o afacere de perspectiva ca sa va relansati in bransa voastra. Semne bune in sfera sentimentala si se poate sa apara si un copilas daca asta va doriti.
SAGETATOR
Se pare c-o sa iesiti mai des cu prietenii, chiar si cu colegii, dupa orele de program si o sa va intretineti o stare de spirit mai buna decat pana acum. Va descurcati parca, mai bine la scoala, la cursuri, asimilati materia, iar la examene totul pare mai usor sau chiar e.
CAPRICORN
Poate va trebui sa apelati la un avocat sau la cineva, un expert care sa va-nvete cum sa recuperati niste bani, bunuri, sa aveti castig de cauza intr-un proces. E posibil sa fiti interesati de o specializare, sa dati niste bani pe aceste cursuri despre care considerati ca merita investitia.
VARSATOR
Se poate sa luati mai multi bani pe un proiect care poate fi la inceput, iar pe parcurs sa fie un crescendo din punct de vedere financiar. Vi se face o oferta de colaborare si daca n-o sa va afecteze timpul liber pe care-l petreceti cu familia, poate veti accepta.