Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 16 Martie 2014

Horoscop zilnic 16 martie 2014. Zi a surprizelor plăcute pentru berbeci. Stare de armonie pentru capricorni Vom avea Luna Plină cu mari surprize.
Peşti
O să-i puteţi spune tot ce-aveţi pe inima fiinţei iubite şi o să vă eliberaţi de nişte apăsări, de nesiguranţă, şi viaţa în doi o să fie armonioasă. Poate vă daţi întâlnire cu prietenii în alt oraş, staţi la o parolă sau faceţi mişcare dacă vă duceţi la munte.

Berbec
Va caută cineva drag şi asta vă bucura dacă va mai dă şi o veste bună o să fie nemaipomenit, poate fi o zi a surprizelor plăcute. Aţi putea face încă un pas spre împăcarea cu fiinţa iubită că nu-şi au loc orgoliile când la mijloc e iubire.
Taur
Încropiţi voi o sumă de bani de cheltuială ca să-i scoateţi pe ai voştri la o plimbare, la un film, să mâncaţi în oraş dacă ştiţi că asta le place. Întâlnire semnificativă – poate apare marea dragoste, fosta, actuală, pe care-o veţi cunoaşte acum şi relaţia începe să curgă frumos.
Gemeni
Un moment special în viaţa voastră, o cerere în căsătorie sau o să apară un copilaş care o să vă umple viaţa de bucurie, sau poate revine un copil după o sentinţă judecătorească. O să faceţi tot posibilul să-i împliniţi o dorinţă fiinţei iubitre şi cu şi fără un motiv anume.


Rac
O persoană impotanata va invita la masă, ori la un spectacol, poate se cimentează relaţia, poate fi şi o afacere la mijloc. Se poate să vă fie apreciată munca în cadru public, luaţi vreun premiu sau primiţi felicitări.
Leu
Poate vă daţi întâlnire în oraş cu prietenii, mai aduceţi vorba şi despre o idee de afaceri, printre felurile de mâncare din meniu şi rezolvaţi mai multe treburi deodată. O companie plăcută, o stare de bine la auzul unei veşti, şi viaţa voastră sentimentală poate lua o întorsătură fericită.
Fecioară
V-ar ajunge banii pentru o ieşire în lume, rămâne să vă decideţi dacă ieşiţi şi cu cine ca să vă priască, să luaţi o porţie de respiro. Cineva din trecutul sentimental va cere o a doua şansă de a forma un cuplu iar voi o să vă simţiţi bulversaţi, pare-se.
Balanţa
Se poate să revedeţi atât rude cât şi prieteni cu prilejul unei nunţi sau al unui botez şi să vă meargă la suflet schimbul emoţional. Poate alegeţi o activitate de grup, fie şi de dragul copiilor că să faceţi împreună mişcare, să vă destindeţi.
Scorpion
O să vă ţineţi de cuvânt şi le veţi face o vizită acelor prieteni care v-au invitat la o cafea, o aniversare, ori alt prilej de reînnodat o relaţie. O veste bună de la cineva care vrea să vă vedeţi, să ieşiţi la o plimbare şi e posibil să aflaţi lucruri uimitoare despre coi doi.
Săgetător
Aţi putea ieşi cu prietenii la o reuniune mondenă şi să vă mai rămână timp şi de o cină romantică, un tete a tete – totul spontan, în stilul vostru. Posibilă aniversare în familie şi o să-i revedeţi pe cei scumpi la vedere, să refaceţi spiritul familiei.
Capricorn
O stare de armonie, o reconciliere cu persoane care au păstrat o distanţă fatza de voi, pentru că v-oţi fi certat, acum însă totul a fost dat uitării. Se poate să cunoaşteţi lume nouă la sindrofia la care veţi ajunge şi se poate să v-alegeţi şi cu un job nou.
Vărsător
Se observă o cheltuială, poate ieşiţi cu ai voştri pe undeva, la un shoping, luaţi masa împreună, faceţi cumva ca să vă simţiţi cu toţii bine. E posibil să primiţi ceva în dar şi să vă bucuraţi şi de vorbele frumoase ale, acestei persoane care vă iubeşte.