Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 16 Aprilie 2014

Astazi, Berbecii pot castiga bani si isi regleaza situatia datoriilor, iar Caprocornii merg la evenimente mondene.
BERBEC
Provocari pe mai multe planuri… Poate incepeti ceva care o sa va readuca in centrul atentiei si o sa porniti cu toate motoarele in functiune, sa doborati noi recorduri. Posibil castig si o sa reglati situatia cheltuielilor si a datoriilor, din cele lunare, daca nu cumva mai aveti si din urma.


LEU
Se poate sa aflati noutati despre o plecare, o-ti fi rezervat bilete pentru vacanta de Paste sau vi se aproba cererea de viza pentru o tara straina. Poate va trebui sa scoateti niste bani din buzunar pentru reparatia masinii sau ca sa luati ceva absolut necesar pentru casa.
FECIOARA
O s-aveti de facut niste plati care or sa va cam incurce planurile dar n-o sa ajungeti in situatia de a ramane fara bani, c-aveti o rezerva ultrasecreta. O iesire la plimbare, la o cina romantica in oras sau la voi acasa si se va lega mai strans relatia in doi.
BALANTA
E posibil sa va intre niste bani si sa bifati prioritatile, dupa care dati o raita pe la magazine dupa cadouri. Poate-ar trebui sa v-alegeti alti colaboratori ca sa lucrati in particular fie cu bani fie de placere.
SCORPION
Se anunta un castig de cauza, o sa iesiti invingatori dintr-o intrecere sportiva, intelectuala sau la tribunal si deschideti un nou capitol de viata personala. O sa primiti un cadou, poate fi si o recompensa, oricat de marunta pentru ceva la care ati lucrat mai demult.
SAGETATOR
Posibila discutie prealabila cu un om de afaceri care o sa va faca o oferta de lucru si e posibil sa fie rampa voastra de lansare. Va scoate la un suc, o cafea, cineva cu care aveti suficiente lucruri in comun incat sa formati un cuplu.
CAPRICORN
Ati putea legaliza un act, o situatie si sa avansati cu un proiect, sa dati si de un sponsor cu suficiente resurse financiare ca sa va mearga totul din plin. Se-ntampla ceva prin oras si o sa luati parte la unul dintre evenimentele mondene, la care o s-aveti ceva de spus.
VARSATOR
I-ati putea convinge pe sefi sa va incredinteze un proiect, sa va semneze o cerere, sa va dea un accept, sa luati niste bani in plus ori in avans. Din banii stransi poate-i faceti o surpriza fiintei iubite de sarbatori sa plecati la munte, la mare, cateva zile.
PESTI
Puteti demara o colaborare si sa adunati in jurul vostru oameni priceputi care sa lucreze cot la cot cu voi si o sa captati atentia celor din breasla. Se poate sa va aflati la inceputul unei relatii si sa devina si mai solida in zilele care urmeaza, cand vin energii speciale, din cer.