Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 15 Martie 2014

Horoscop zilnic 15 martie 2014. Taurii au parte de o zi speciala. Leii cheltuiesc bani pe cadouri
PEŞTI
Porgram încărcat, cu vizite plimbări, poate daţi o petrecere de ziua de naştere sau ieşiţi în oraş să vă sărbătoriţi şi o să fie distracţie, nu glumă. O apariţie surpriză, o să revedeţi o persoană care v-a lipsit enorm şi pe care s-ar putea s-o vedeţi mai des de-aici înainte.

BERBEC
Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni într-o excursie, cu obiectiv turistic sau să le faceţi o vizita unor rude sau prieteni. E o răscolire interioară, vă faceţi planuri referitoare la împăcarea cu cineva de care depinde fericirea voastră.
TAUR
Pentru voi se-anunţa o zi specială, ieşiţi la plimbare, vă-ntâlniţi cu prietenii, puteţi face un dus-întors până în oraşul vecin şi să vă-ntoarceţi diseară, dacă nu puteţi rămâne peste noapte. Se poate să primiţi nişte cadouri pentru că vine cineva în vizită sau va scoate cineva la masă în oraş – la un tete a tete romantic.
GEMENI
Prietenii vă cheamă care-n cotro şi o să faceţi şi voi o selecţie să ajungeţi pe la cei cu care aveţi mai multe în comun şi va face plăcere să fiţi împreună. O veste bună de la cineva de care sunteţi legaţi sufleteşte şi relaţia poate deveni şi mai stabilă dacă vă iubiţi.


RAC
Moment festiv, poate chiar la voi în familie, se inaugurează o locuinţă, faptul că aţi renovat apartamentul său aţi remobilat interiorul. O rudă apropiată îşi face drum pe la voi şi se poate să rămână şi peste noapte dacă vine cine ştie de unde, din străinătate poate.
LEU
O să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi cuiva un cadou sau ca să le faceţi unele mici bucurii alor voştri, să vă petreceţi în mod plăcut timpul liber comun. Vă puteţi reface viaţa sentimentală, să aveţi curajul s-o luaţi de la capăt şi să fiţi fericiţi, aşa cum aţi mai fost unii dintre voi.
FECIOARĂ
o reuşită în plan personal, poate v-aţi refăcut o căsnicie sau v-aţi însănătoşit ori v-aţi găsit de lucru şi sărbătoriţi momentul cu prietenii, cu familia. S-ar putea să vă dcueti la un botez, o ceremonie, care să vă stârnească emoţii profunde, să vă gândiţi mai mult la voi.
BALANŢA
O să vreţi să vă luaţi o revanşa faţă de nişte prieteni, să vă amintiţi de o datorie – de onoare, să-i scoateţi la un restaurant, la un spectacol. O să petreceţi câteva ore bune în compania prietenilor să vă deconectaţi, că v-au ajuns stresul, efortul de durată.
SCORPION
Se pare c-o să vă ocupaţi şi de casă şi de aprovizionare că poate părinţii sau buniciii nu se descurca singuri şi faceţi treaba şi pentru ei sau în locul lor. Rendez-vous cu spus tot ce-aveţi pe inimă şi de-aici înainte relaţia voastră poate fi mult mai caldă.
SĂGETĂTOR
Anturaj dornic de plimbare, poate treceţi în revistă târgurile de sezon, o expoziţie, un eveniment cultural, sportiv, ceva care să va-ncurce, frumos, sufleteşte. Se-apropie un moment cheie pentru relaţia sentimentală şi o să ştiţi dacă aţi făcut o alegere bună sau nu.
CAPRICORN
O să vă puteţi distra şi cu bani puţini, ba chiar o să se ofere cineva să vă facă cinste şi o s-aveţi parte de o atmosferă plăcută, veselă, o să fie reconfortant. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vrea să facă parte din viaţa voastră – şi are şanse mari.
VĂRSĂTOR
Se poate să luaţi o decizie importantă referitoare la viaţă în doi şi o să plecaţi mai departe de casă, într-un loc de care vă leagă, poate, nişte amintiri frumoasă. Dacă nu va reţine nimic acasă poate le-ntoarceti vizita unor prieteni care au tot venit pe la voi în ultima vreme.