Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 14 Aprilie 2014

Astazi, Berbecii primesc oferte de joburi, iar Fecioarele pot incheia o afacere profitabila.Pestii au succes in afaceri si beneficii financiare consistente.
BERBEC
Incepeti saptamana in forta si o sa va confruntati cu diverse provocari, cu oferte de job sau poate va razboiti la tribunal cu cineva si iesiti invingatori. Se pare ca mai exista sanse de impacare cu acea persoana de care va separaserati si o sa rescrieti fila cu fila povestea de dragoste.


LEU
Intrevedere in scop de afaceri si o sa negociati inainte de a bate palma pentru un nou contract, ca sa fiti de acord cu conditiile, sa fie convenabil. O reuniune amicala ori colegiala, sa va bucurati de un succes colectiv si sa puneti la cale alte proiecte.
FECIOARA – Ati putea vinde ceva care sa v-aduca bani frumosi, o casa, o masina, ori altceva de valoare, poate un tablou, si sa faceti un capital. E posibil sa incasati bani de la slujba, dar si dintr-o sursa colaterala si s-aveti de cheltuiala.
BALANTA
Ati putea definitiva o situatie si sa va apucati de un proiect nou-nout, sa fie o rampa de lansare pentru voi, sa va confere alt statut. Apare sau reapare cineva in viata voastra sentimentala si o sa va mearga mai bine, poate pentru ca nu veti mai face aceleasi greseli ca in trecut.
SCORPION
Posibile noutati la serviciu si e bine sa fiti pe faza, sa acceptati un proiect in care credeti, iar echipa este pe calapodul vostru. Sanatatea are niste minusuri pe care, poate, le veti descoperi daca faceti niste analize medicale, un consult.
SAGETATOR
O decizie spontana sa va apucati de un proiect care sa v-aduca bani si sa v-ajute sa va depasiti conditia, sa accedeti la un loc mai sus pe scara sociala. Se poate sa va iasa-n cale acea persoana de care sa fiti atrasi sufleteste si sa se infiripe o relatie de durata.
CAPRICORN
Se poate sa va ia prin surprindere decizia unor sefi, dar aveti suficiente resurse interioare sa transformati un posibil dezavantaj intr-o oportumitate. Din banii stransi v-ati putea cumpara diverse lucruri pentru casa ori sa renovati, sa zugraviti, sa reamenajati interiorul.
VARSATOR
E posibil sa reinnoiti un contract de munca si sa mai adaugati cateva lucruri, sa cereti poate si alti bani, daca exista resurse financiare. Se poate sa faceti o rezervare pentru sarbatori sa plecati pe undeva sau e alt prilej de calatorie, de afaceri, chiar mai devreme.
PESTI
Un castig financiar, poate se-ncheie un proiect si va apucati de altul, poate sa fie ceva care sa v-aduca un plus de beneficii si sa va umpleti contul. Se poate sa apara o problema de sanatate pe care n-ar fi bine s-o ignorati, ca sa fiti in forma maxima.