Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 12 Martie 2014

Horoscop zilnic 12 martie 2014. Berbecii au parte de veşti bune iar Săgetătorii vor revedea o fiinţă dragă

BERBEC
O posibilă negociere ca să obţineţi un salariu mai bun, să munciţi aşa cum credeţi de cuviinţă şi nu doar în condiţiile angajatorului. Vă puteţi reface viaţa de cuplu dacă aţi avut discuţii sau chiar s-a produs o ruptură la un moment dat.
TAUR
Se poate să primiţi nişte bani din urmă şi să plătiţi din ei nişte facturi, să vă rămână şi de ieşit pe undeva în week-end, să plecaţi într-o excursie. O invitaţie la cinema, la un restaurant şi poate aveţi lucruri importante de spus, între patru ochi.
GEMENI
O să munciţi mai mult, poate la un proiect din particular dar vă puteţi aştepta la bani pe măsură efortului, ca să ştiţi, măcar, de ce vă zbateţi. Se poate să găsiţi o ofertă turistică la un preţ atât de bun încât lăsaţi totul şi vă duceţi în weekend cu familia, cu prietenii.
RAC
Vă pot intra nişte bani şi să daţi iama pe la cumpărături, să vă luaţi tot felul de lucruri utile pentru casa şi din ce rămâne poate vă cumpăraţi şi vouă ceva, să fie un mic răsfăţ. E momentul să vă duceţi la un consult medical, să nu se cuibărească vreo boală, să fiţi sănătoşi tun.


LEU
Noutăţi în plan sentimental, poate va căuta acea persoană de care sunteţi îndrăgostiţi şi are loc o magie care face că vraja să vă prindă pe amândoi în mreje. O persoană pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme revine cu gânduri bune şi cu posibila oferta de afaceri.
FECIOARĂ
O să revizuiţi un contract ca să mai adăugaţi ceva care-ar fi în avantajul vostru şi să vă asiguraţi şi pe viitor nişte bani pe care să-i primiţi în mod constant. Se poate să primiţi o sentinţă judecătorească şi să primiţi bani, bunuri, custodia unui copil sau altceva.
BALANŢA
Se prea poate să luaţi o decizie referitoare la copii, să-i trimiteţi la nişte cursuri speciale, sau într-o tabără, într-o excursie poate în altă ţară. O să puneţi deoparte nişte bani pentru reparaţia casei sau a maşinii, să fie totul luna, de Paşte – în principiu, dar se poate şi după.
SCORPION
O bucurie la revederea cuiva care v-a lipsit, poate a fost plecată, persoană, sau bolnavă, şi o să vă vâna şi vouă inima la loc. O să vă vedeţi, probabil, mai des cu fiinţa iubită şi să vă bucuraţi de dragostea care vă leagă şi să vă faceţi planuri cu bătaie lungă.
SĂGETĂTOR
Vă convoacă la o discuţie de afaceri cineva care are un plan bine pus la punct şi cu toate că sunt nişte riscuri o să vă încumetaţi să intraţi în joc. O să vă-ntâlniţi cu colegii, după orele de program, să vă bucuraţi de un succes recent şi poate să puneţi bazele unui proiect nou.
CAPRICORN
Le puteţi cere unele înlesniri celor de la bancă şi o să vă puteţi rezolva problemele familiale, dar aţi putea încerca şi cu cei de la seriviciu, să le cereţi un salariu, două în avans. Vă gândiţi şi mai serios la legalizarea relaţiei, să vă luaţi casă, şi să aduceţi pe lume un copilaş – e momentul.
VĂRSĂTOR
O s-aveţi noroc de un sponsor care să vă finanţeze proiectul la care visaţi de vreo doi ani încoace şi e bine să scoateţi tot ce se poate din această poveste. O înştiinţare c-aveţi de plătit ceva în plus pentru vreo lucrare, o diferenţă de plată sau o fi vreo penalizare, o amendă.