Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 11 martie 2014

Horoscop zilnic 11 martie 2014. Gemenii au nevoie de atentie. Leii au cheltuieli neprevazute

TAUR
O sa trebuiasca sa veniti cu argumente serioase ca sa-i convingeti pe niste angajatori sa va primeasca sa lucrati pentru ei, poate veti da probe, un examen, concurs. Poate cineva din familie o sa plece sa lucreze in afara sau sa invete si o sa trebuiasca sa va obisnuiti cu ideea.
GEMENI
Poate va uniti fortele cu ale altor parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect in care credeti, va doriti sa va aduca succes si sa va descurcati mai bine cu banii. Relatia sentimentala are nevoie de un plus de atentie ca sa nu alergati pe culoare diferite – e de luptat pentru armonie.
RAC
O sa depuneti eforturi suplimentare sa faceti o afacere sa mearga, sa va repozitionati, la slujba, in cariera, o treapta mai sus si sa capatati atentia tuturor. Va consultati cu fiinta iubita in privinta folosirii economiilor si a educatiei copiilor – ca sa va puneti de acord.
LEU
Se pare c-o sa investiti niste bani in reparatia masinii pe care vreti apoi, s-o vindeti sau poate nici nu mai pierdeti timpul cu servisul, va cumparati alta noua. Se asteapta un raspuns de la voi, sa spuneti daca ii faceti loc in viata voastra cuiva care vrea sa fiti impreuna.
FECIOARA
O posibilitate de a va gasi ceva de lucru si sa aduceti mai multi bani in casa, iar dac-aveti de dat examene o sa depuneti eforturi serioase sa asimilati bibliografia. Va ies bani din cont si o sa luati ce va trebuie pentru casa si pentru cei mici, in principiu.


BALANTA
Se prea poate sa reparati cate ceva pe-acasa, va luati mobila noua, inlocuiti piesele care s-au deteriorat si o sa puneti capat unei tevaturi. E posibil sa vi se aprobe un credit bancar si sa va puteti lua casa ori sa platiti niste studii sau sa va cumparati o masina
SCORPION
Poate dati o raita pe la cumparaturi si luati diverse lucruri in rate ca sa mai aveti si pentru traiul zilnic, sa va puteti descurca. O persoana mai in varsta din familie are nevoie de ajutorul vostru ca sa mearga la doctor, poate, la farmacie.
SAGETATOR
O sa puteti repara o relatie sentimentala dupa o runda de explicatii si angajamente ca fiecare va lupta de aceeasi parte a baricadei. Emotii la examen, la un interviu la o intrunire de afaceri – miza poate fi foarte mare si de-aceea va simtiti prinsi in corzi.
CAPRICORN
Se poate sa dizlocati o suma de bani dintr-un depozit bancar sa va luati ceva util sau ca sa rezolvati o problema de sanatate care va taia elanul de viata. Foarte posibil rendez vous si o sa luati o decizie referitoare la viitorul vostru impreuna – va logoditi, va casatoriti
VARSATOR
O sa faceti unele schimbari in viata voastra si o sa va consultati si cu familia ca sa nu vi se rapeasca timpul dedicat familiei, sa fiti prezenti atunci cand e nevoie de voi. Se poate sa renegociati un contract iar daca nu iese cum vreti voi poate aveti varianta B, si va angajati altundeva.