Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 10 martie 2014

Horoscop zilnic 10 martie 2014. Taurii dau dovada de toleranta in cuplu. Berbecii isi cumpara casa noua

BERBEC
Va puteti interesa de o locuinta noua in care sa va mutati, e posibil sa o vindeti pe cea existenta si sa dati avansul, cu bani de la banca, pentru alta nou-nouta. O problema care tine de relatia sentimentala va pune inima pe jar, dar o sa discutati deschis si lucrurile se vor indrepta.
TAUR
O sa puteti aprofunda niste studii, sa va dedicati trup si suflet profesiei in care doar perseverenta, munca sustinuta o sa va arunce la alt nivel, sa cresteti in rang. O sa va mearga si mai bine in cuplu daca veti da dovada de toleranta si zilnic sa spuneti o vorba buna, sa contribuiti cu ceva.

GEMENI
E momentul sa aduceti unele imbunatatiri proiectului la care lucrati, sa mai umblati dupa sponsori, sa reformulati unele pasaje, trebuie updatat. Bine ar fi sa va consolidati relatia cu fiinta iubita, sa eliminati suspiciunile, neincrederea, puseurile de gelozie, sa fie armonie la voi acasa.
RAC
Va puteti gasi altceva de lucru, sa dati concurs pentru o functie pentru care va simtiti pregatiti, sa faceti un salt in cariera, acum cat Jupiter, marele benefic este protectorul vostru. Va consultati cu familia in privinta cheltuielilor, ca sa stiti daca se voteaza cumpararea unei masini sau dusul la service.
LEU
Se poate sa aveti de dat examene, sa invatati, sa va prezentati, poate, la un interviu, sa plecati si in strainatate, la studii, daca se iveste ocazia. Poate va pregatiti de o plecare in vacanta, poate va duceti cateva zile, in weekend acolo unde trebuia sa ajungeti anul trecut.
FECIOARA
Poate va puneti banii la adapost intr-un cont, sa-i investiti in ceva serios la inceputul verii, va luati casa, va intemeiati o familie sau faceti altceva de maxima importanta. E bine sa va bazati pe propriile resurse in perioada asta ca n-or sa va mai poata ajuta cei care v-au facut promisiuni.


BALANTA
Intrevederi cu partenerul de afaceri, sponsori, va consultati, poate si cu un avocat sa va orientati ca lumea, atunci cand semnati un contract. Foarte posibil rendez vous si o sa fixati niste reguli pe care fiecare dintre voi sa le respecte ca sa puteti trai in armonie.
SCORPION
O sa faceti un bilant financiar ca sa vedeti ce se intampla cu rezervele de la banca, daca e momentul sa faceti o investitie sau mai aveti de strans. Poate trebuie sa mai duceti un act ca sa definitivati o situatie, altminteri bateti pasul pe loc si v-o iau altii inainte – concurenta.
SAGETATOR
Noi provocari – va pregatiti de o iesire la rampa sa faceti dovada calitatilor, a valorii voastre si sa va reinventati. Va contacteaza un partener de afaceri care vine cu o propunere demna de luat in seama si timp de gandire ar fi pana la sfarsitul saptamanii.
CAPRICORN
O sa perfectati o situatie legata de o afacere particulara, va puneti de acord cu cei din echipa de lucru si incepeti munca, de loc usoara. Se poate sa aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa-i spuneti ce va deranjeaza dar si ce va place, sa lamuriti niste aspecte
VARSATOR
O veste buna de la cineva aflat la mare distanta si poate fi o confirmare de job, sau ca ati fost admisi la studii in strainatate.
Un succes de grup, chiar daca sunt ceva tensiuni in interiorul echipei, o sa puteti merge mai departe cu activitatea respectiva.
PESTI
O sa va faceti planuri pentru o munca in particular, poate fi o colaborare in care sa puneti mult suflet, sa aveti inspiratie si sa fie de succes. Se poate sa va caute cineva care vrea sa formati un cuplu, poate a mai avut vreo tentativa de acest gen anul trecut.