Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 10 Aprilie 2014

Horoscop zilnic 10 aprilie 2014. Pestii semneaza acte importante. Scorpionii isi cumpara casa
BERBEC
Poate ar fi bine sa faceti monetarul sa vedeti daca va incadrati in banii alocati cheltuielilor sa nu ramaneti pe zero – pot aparea cheltuieli suplimentare.

TAUR
Va puteti regrupa in jurul unui lider si sa lucrati la un proiect care sa va ajute sa platiti facturile curente, iar daca mai aveti si vreo rata, cu atat mai mult.
GEMENI
Poate mergeti pe mana unor colaboratori mai tineri care, cu toata lipsa de experienta, vor da dovada de idei de mare succes.
RAC
E posibil sa luati niste bani si sa completati unele lipsuri din casa, poate platiti pe cineva sa faca o curatenie generala ori niste reparatii.


LEU
Se poate sa primiti tot felul de vesti si mai bune si mai putin grozave dar sa fiti pe faza, sa luati masuri in cazul unor situatii neprevazute.
FECIOARA
Poate va ganditi la alta politica monetara sa reusiti sa strangeti niste bani pentru evenimentele care vor avea loc in familia voastra, sa strangeti de fapt, cureaua.
BALANTA
Intrevedere cu un posibil partener de afaceri si o sa discutati pe-ndelete despre un proiect la care ati putea lucra impreuna si sa evitati niste capcane.
SCORPION
Ati putea definitiva o situatie si sa va apucati de proiecte noi, sa incepeti o afacere, sa va luati casa ori un teren si sa turnati fundatia pentru o casa.
SAGETATOR
Confirmari de prin diverse parti – veti primi aprobari, bani si o sa puteti semna un contract de munca – fie si in strainatate daca lucrurile se leaga frumos pana la urma.
CAPRICORN
Exista posibilitatea sa ajungeti intr-un fotoliu de sef dar mai sunt ceva obstacole de trecut, un concurs, niste probe, teste.
VARSATOR
Poate va trebui sa renuntati la o colaborare ca sa aveti timp si de familie sau sa va menajati sanatatea daca ati ajuns la un grad avansat de oboseala.
PESTI
O sa depuneti ceva efort ca sa semnati niste acte sau mai bine zis sa ajungeti in fata celor care trebuie sa va dea acceptul, ca par inacesibili.