Tags

Related Posts

Share This

Horoscop zilnic 1 Aprilie 2014

Astazi, Taurii iau hotarari legate de partenerul de viata, iar Balantele semneaza noi contracte de munca.Capricornii iau azi decizii importante si se pot casatori imediat dupa Paste.
BERBEC
Intalnire in scop de afaceri, fixati, poate, noi reguli de functionare in cadrul grupului si va referiti si la banii pe care-i aveti de luat ca sa fie mai multi. Se poate sa cereti sfatul unui avocat, sa duceti la bun sfarsit un proces, sau poate va duceti la notar sa autentificati un act.


LEU
Posibila confirmare dintr-un birou de sef, de la vreo comisie de examinare si o sa vedeti ce se poate face in continuare, care sunt perspectivele. Invitatie diseara la un ceai, o cafea, la un vernisaj, e ceva care o sa va puna in relatie cu oameni dragi.
FECIOARA
Vi se poate aproba o cerere de credit bancar sau poate vreti sa amanati plata unor rate, c-aveti alte cheltuieli obligatorii in perioada asta. Se poate sa va luati aparatura noua in casa, poate fi si o masina noua, ori o scoateti de la reparat pe cea pe care-o aveti daca nu v-ajung banii.
BALANTA
Ati putea reinnoi un contract de munca, dar se poate si sa va gasiti altceva de lucru, in functie de timpul liber pe care vreti sa-l dedicati familiei sau carierei. O sa faceti o manevra inteligenta cu banii si achitati rate, facturi, sa n-aveti nicio restanta.
SCORPION
Se poate sa va apucati de un proiect care sa v-aduca bani pe termen lung si sa aveti pentru taxe scolare, ratele de la banca si alte obligatii. Va ocupati de casa, de familie, faceti aprovizionarea, inlocuiti ce s-a mai stricat prin gospodarie si o sa va pregatiti casa de Paste.
SAGETATOR
O sa treceti in revista oferta de joburi, va duceti la interviuri, sa aflati daca puteti castiga si mai bine in alta parte. E cineva nou in peisaj care va face curte si o sa fie in rezonanta cu voi si poate iese o relatie frumoasa.
CAPRICORN
Se poate incheia cu bine o negociere, sa semnati un contract de angajare sau poate vindeti, cumparati o locuinta, un teren. Noutati si la voi in sfera sentimentala – poate v-ati decis sa va uniti destinele la ofiterul starii civile – dar asta dupa Paste.
VARSATOR
Va cautati un gen de colaborare mai lejer care sa nu va ocupe tot timpul, sa va ramana timp si pentru voi, familie, copii si se poate sa gasiti asa ceva. Va puteti trezi cu un musafir si sa petreceti cateva ore bune impreuna, sa va consultati in anumite privinte.
PESTI
Se poate sa va asociati cu niste oameni, sa lucrati la ceva care sa va deschida niste usi cu alte oportunitati de afirmare. E posibil sa incasati niste bani si sa puteti da o fuga la sfarsit de saptamana in statiunea turistica preferata.