Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 6 Mai 2014

Horoscop zilnic 6 mai 2014. Racii incaseaza bani si isi vor acoperi cheltuieli lunare urgente

BERBEC – Aveti, poate, ocazia sa renegociati un contract si sa va mearga mult mai bine in afaceri, sa deschideti alte perspective care sa va propulseze in cariera. Un semn de viata de la cineva care ati fi preferat sa fie cu voi de zilele astea de 1 mai dar abia acum se poate.

TAUR – O sa rezolvati tot felul de lucruri care nu mai suporta amanare, printre care semnarea unui contract care v-ar aduce satisfactii profesionale. E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa mai cereti un sfat, sa va consultati in privinta unor proiecte personale.
GEMENI – Se poate s-aveti de dat un examen sau sa va prezentati la un interviu pentru un post care v-ar avantaja si promite sa fie cu succes tot ce intreprindeti. Poate-ar fi momentul sa va faceti niste analize medicale sa vedeti cum stati la capitolul sanatate, ca apar niste semne de-ntrebare pe-acolo.
RAC – Ar avea de unde sa va intre, parca, niste bani si-o sa acoperiti niste cheltuieli lunare si poate mai puneti ceva deoparte daca ramane ceva. Se poate sa va-ntalniti dupa orele de program cu niste prieteni, sa luati in discutie o activitate extraprofesionala in care sa va implicati cu totii.


LEU – Se poate sa vi se aprobe o cerere de salariu in avans, ori sa treceti pe alt post, sa ocupati un fotoliu se sef, poate sau o fi un imprumut acordat de o banca. Va scoate cineva la un spectacol, la o reuniune festiva si o sa faceti un schimb de idei cu oamenii de la care aveti ce invata.
FECIOARA – Ati putea obtine si ultima parafa de un act, sa puteti cumpara o casa ori sa va angajati undeva – oti fi trimis cv-ul in strainatate si ati primit ok-ul. Vi se face o oferta de calatorie, poate plecati intr-un week-end sau in concediu si o fi ceva mai ieftin.
BALANTA – Se rezolva cumva situatia ratelor si a facturilor pe care le-aveti de platit, poate le preia unul dintre membri familiei si se-ncheie toata povestea. Ceva s-a intamplat zilele trecute de va simtiti mai bine si sunteti pusi pe fapte mari – poate a avut loc vreo cerere in casatorie.
SCORPION – V-au ramas o serie de lucruri de lamurit si cu partenerii de afaceri, si cu omul de langa voi si o sa mearga mai bine de-aici inainte daca fixati noi reguli. Poate-ajungeti la un consens cu cei care va poarta prin tribunale si o sa-mpartiti frateste ce-aveti de-mpartit.
SAGETATOR – Foarte posibile noutati la serviciu si chiar dac-o s-aveti mai mult de lucru o sa va placa si o sa fiti rasplatiti pentru munca depusa. O sa primiti un ajutor din partea cuiva care va iubeste, poate fi unul dintre parinti sau o sora, un frate, cineva care n-are nevoie de o rasplata.
CAPRICORN – Se poate sa luati o decizie referitoare la copii, la programul lor si o sa va modificati timpul liber in functie de orele de studiu particular, de antrenamente la sala. Vi se da ok-ul pentru o activitate de timp liber si o sa ii cooptati si pe alti prieteni sa puna umarul la treaba.
VARSATOR – O sa va ocupati, pe langa treburile de serviciu, de cele gospodaresti, poate e randul vostru sa platiti facturile, sa faceti curatenie, sa dati si pe la piata. Poate-i invitati pe la voi pe niste prieteni sa povestiti cum ati petrecut sarbatorile, sa va faceti planuri si pe mai departe, impreuna.
PESTI – V-ar putea da cineva inapoi niste bani si sa va platiti toate datoriile, sa fiti mai degajati din punct de vedere financiar, pentru o perioada. Se poate sa va asociati cu o echipa care sa lucreze in stilul vostru si sa obtineti rezultate de top.