Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 15 Mai 2014

Pentru Tauri urmeaza o zi speciala, in care isi pot intalni sufletul pereche. Cat despre Pesti, acestia de pregatesc de renovari. Primavara vine pentru ei cu schimbari prin casa.
BERBEC
O stare de bine, o veste buna, o sa va ocupati timpul liber cu ceva care sa va destinda, poate va cultivati un talent, ori va duceti la un spa, va duceti la un spectacol. Intalnire cu cineva care va iubeste si poate decideti care va fi viitorul relatiei voastre, de comun acord pe cat posibil.

TAUR
Se poate sa va tenteze cineva cu o oferta de lucru si sa fie de luat in seama, chit ca poate sa iasa ceva in perspectiva, nu imediat. Se poate infiripa o noua idila si sa gasiti noi modalitati de comunicare, fata de precedenta, ca sa fie durabila relatia.
GEMENI
Intrevedere de afaceri, poate veti semna un contract daca se intrunesc acele conditii de care aveti nevoie sa puteti functiona intr-un alt parteneriat de afaceri. O iesire in lume v-ar aduce fata-n fata cu cineva de care sa va simtiti atrasi, iar de aici incolo o sa va vedeti mai des.
RAC
O confirmare de la job, de la scoala, sau din partea unei agentii de turism ca vi s-au rezervat bilete de cazare, transport, la un pret foarte bun. E posibil sa va luati casa, masina sau sa va duceti la alt loc de munca daca e convingator angajatorul.


LEU
Se contureaza o promovare, capatati o functie, vi se mareste salariul, va gasiti de lucru in strainatate, plecati cu o bursa, se poate intampla ceva absolut special. O aparitie cu totul neasteptata se poate sa va pice cu tronc cineva care o sa faca parte din viata voastra.
FECIOARA
Cineva isi respecta o promisiune, va da inapoi niste bani, va scoate la masa in oras, ori la un film, la un spectacol, si-o sa va simtiti cat se poate de bine. O sa reluati una dintre activitatile voastre preferate, ca sa descarcati tensiunile acumulate, sa va revigorati.
BALANTA
Se poate sa adunati mai multi bani, proveniti din colaborari, si va propuneti un obiectiv de proportii, sa faceti o nunta, sa organizati un botez, ori sa va luati casa. O intalnire amoroasa, poate avea loc o cerere in casatorie sau sa aiba loc un declic sufletesc si sa urmeze o serie de momente fericite.
SCORPION
Apar unele schimbari la serviciu si o sa va adaptati in cele din urma, c-o sa vedeti care e jumatataea plina a paharului – ca trebuie sa fie una. O sa va ocupati si de voi, sa va schimbati stilul vestimentar, coafura, poate tineti si o dieta, va duceti la sala, alergati in parc.
SAGETATOR
O sa puneti in practica o idee, sa dezvoltati un proiect, sa pregatiti o platforma pentru un nou succes care poate aparea din iulie. O sa incasati niste bani, pe care o sa-i depuneti in contul curent al familiei, ca sa aveti de cheltuiala – poate plecati in weekend pe undeva.
CAPRICORN
Va pregatiti de o plecare, cu treaba, poate fi in interesul serviciului sau dati examen, concurs la vreo institutie din alt oras sau poate va luati o mica vacanta. Se-apropie momentul cand o sa spuneti da in fata ofiterului starii civile si aveti enorm de multe lucruri de facut.
VARSATOR
Intrati intr-un parteneriat de afaceri, e posibil sa fie ceva in paralel cu serviciul si sa v-aduca profit in scurt timp, sa acoperiti toate cheltuielile. O persoana mai tanara se intereseaza de voi, poate va invita la o cafea, la plimbare, sa vedeti daca aveti oarecari afinitati.
PESTI
Se poate sa mai investiti niste bani in casa, veti face unele modificari, reparatii, imbunatatiri sau amenajati exteriorul, terasa, construiti un garaj. Se poate sa organizati o excursie si sa plecati cu prietenii intr-o statiune turistica, ori poate va duceti cu colegii la un team building.