Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 14 Mai 2014

Va fi o zi foarte buna pentru Raci, care s-ar putea pregati sa devina parinti, dar si pentru berbeci si scorpioni, care primesc niste bani asteptati de mult timp.
BERBEC
E posibil sa cereti unei banci un imprumut si sa vi se aprobe – poate chiar va duceti sa semnati actele ca sa va luati o locuinta ori alta. Se poate sa primiti un cadou, bani, sa va invite cineva la masa ori la concert.

TAUR
Intrevedere pe teme de afaceri, poate vi se propune un nou job, o activitate in paralel si sa castigati bani, sa aveti cu ce sa organizati o nunta anul acesta. Pareti mai pregatiti s-aveti o relatie, fata de inceputul anului, iar unii dintre voi poate chiar ati planuit o casatorie.
GEMENI
E posibil sa luati niste bani si sa va achitati datoriile care va urmaresc dinainte de sarbatori, sa capatati o oarecare lejeritate din punct de vedere finanicar. Se poate sa acuzati vreun disconfort legat de sanatate si, daca se acutizeaza, e de mers la doctor.
RAC
Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa va pregatiti de casatorie sau sa deveniti parinti, unii dintre voi. O invitatie la ziua cuiva de nastere, la un eveniment monden, se intampla ceva si poate aveti si voi un cuvant de spus.


LEU
O sa cheltuiti din banii pusi deoparte sa luati ceva pentru interiorul locuintei sau poate amenajati o terasa, gradina, balconul. Se poate sa va faca o surpriza fiinta iubita si sa faca piata, sa si gateasca, sa v-astepte cu masa – pare sa fie o seara speciala.
FECIOARA
O sedinta cu negociere sau puneti la cale o noua strategie de lucru si se poate s-o porniti in alta directie din punct de vedere profesional. O sa treceti cu bine de un examen, un interviu, o sa doborati concurenta si va atingeti obiectivul.
BALANTA
Veti primi o confirmare dintr-un birou de sef ca aveti voie sa va luati concediu sau bani in avans ori sa va inscrieti la concurs pentru un post de conducere. E posibil sa luati niste bani si sa puneti si ceva deoparte, la o adica, s-aveti acolo, pentru neprevazute.
SCORPION
Ati putea primi acei bani pentru care ati avansat o cerere la banca sau la serviciu – vreun salariu in avans v-ar ajuta sa achitati facturile restante. Foarte posibil rendez-vous, o invitatie la masa, la o cina romantica, poate fi o seara cu totul si cu totul speciala.
SAGETATOR
Se poate sa va parvina niste bani dintr-o sursa particulara si sa prelungiti colaborarea, daca lucrurile merg bine. O sa va consultati cu familia inainte de a face niste cheltuieli legate de casa, asta ca sa nu vi se poate reprosa nimic.
CAPRICORN
Cineva incearca sa se-apropie si mai mult de voi, sa formati un cuplu, si lucrurile sa decurga de la sine, sa va completati frumos. Se poate sa faceti o achizitie pe bani multi si sa va ramana, totusi, ceva si de buzunar.
VARSATOR
Vi se poate incredinta un proiect de care sa va ocupati de la A la Z si sa le demonstrati si sefilor ca sunteti cei mai buni. O sa vi se dea castig de cauza intr-o chestiune care tine de o mostenire – si veti intra in posesia unor bani, bunuri dupa o lunga tevatura.
PESTI
Se poate sa plecati intr-o deplasare sau puneti la cale o excursie la sfarsit de saptamana si o sa schimbati peisajul, aerul si o sa fie revigorant. Se poate s-aveti examen sau sa va prezentati la un concurs, interviu si sa faceti o impresie de zile mari.