Horoscop Azi 9 Noiembrie 2018 Nov09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Noiembrie 2018

Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani.O s-avem parte de rezolvări, ni se împlinesc nişte aşteptări, ne bucurăm de revenirea unor oameni în viaţa noastră şi o să ne facem planuri, deocamdată pe termen scurt.Vibraţia zilei este 9 şi o să ţinem cont de tot ce trebuie atunci când o să luăm o decizie.


BERBEC – O să puteţi recupera o relaţie care mai are viaţă în ea şi să fiţi fericiţi, să vă cununaţi, dacă o să credeţi de cuviinţă. Se poate să vă cheme cineva în alt oraş, cu un prilej anume şi să vă duceţi, dacă nu cumva o să va-ntelegeti să vină acea persoană la voi, că aveţi treabă pe-acasă.
TAUR – Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vrea să lucraţi împreună, dar puneţi şi voi nişte condiţii, nu aşa. Poate dizlocati o sumă din bugetul de rezervă şi vă duceţi la o nuntă, un botez mâine, poimâine, ori vă cazaţi o zi şi o noapte într-o staţiune de agrement.


GEMENI – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi o să se lege, frumos, o relaţie care să vă unească. Se poate să cereţi sfatul unui avocat care să vă reprezinte în instanţă, să ceară să vi se facă dreptate şi să şi reuşească – numai că trebuie s-aveţi răbdare.
RAC – Poate vă ocupaţi mai mult de treburile gospodăreşti şi o să puneţi casa la punct să scăpaţi de nişte griji. Poate vă pregătiţi de un eveniment în familie şi faceţi aprovizionarea, ori poate angajaţi o firmă care să se ocupe de tot, ori rezervaţi nişte mese la un restaurant.


LEU – Se poate să faceţi cunoştinţă pe la evenimentele mondene la care vă duceţi cu cineva care să vi se lipească de suflet. O să le oferiţi alor voştri, în special copiilor, o porţie de distracţie şi-o să fie toată lumea mulţumită, să o luaţi de luni încolo de la capăt, cu forţe proaspete.
FECIOARĂ – Poate vi se dă ok-ul pentru un proiect de serviciu, de şcoală şi o să vă organizaţi pentru ce-aveţi de făcut de luni încolo. Poate o să dedicaţi mare parte din timpul liber activităţilor din bucătărie, să pregătiţi conservele de toamnă, să adunaţi din grădină, de pe la piaţa tot ce vă trebuie.


BALANŢĂ – Se anunţă musafiri de la drum ceva mai lung şi poate rămân şi peste noapte să mai povestiţi de una de alta, să vă sfătuiţi. Aveţi chef de ducă, într-o excursie, o vilegiatura, să vedeţi ce mai fac prietenii, dacă au nevoie de voi, să-i ajutaţi cu ceva, sau poate voi aveţi nevoie de un umăr pe care să vă sprijiniţi.
SCORPION – Poate vă-ncântă ideea unei colaborări şi o să vă faceţi timp să mai câştigaţi un ban în plus, c-aveţi nevoie. Încep să se-adune banii în cont, poate pentru că v-aţi angajat undeva sau vi s-a mărit salariul aici unde lucraţi, ori o să luaţi o primă.


SĂGETĂTOR – O să primiţi o invitaţie de dat o fugă la munte sau o să plecaţi într-un city-break, dacă nu v-aţi făcut alt program. Veşti de tot felul, se-ntâmplă ceva care să vă stârnească interesul şi poate vă implicaţi într-un proiect care să vă propulseze în carieră, c-a-nceput anul vostru special.
CAPRICORN – Vă scoate cineva la o cină romantică, poate vrea să vă-mpăcați după o perioadă mai rece din punct de vedere sentimental şi chiar să fie o idee bună, să salvaţi relaţia. O să vă acordaţi un timp de respiro, să vă odihniţi sau vă duceţi pe undeva la relaș, să scăpaţi de stările de oboseală, epuizare, să vă-ntoarceţi refăcuţi.


VĂRSĂTOR – Poate daţi o raită pe la magazine şi vă compuneţi o garderobă de sezon, poate vă programaţi şi la tuns, la masaj, la cosmetică. Sfera mondenă e plină – ochi – de evenimente şi, în măsură timpului disponibil şi a chefului, o să vă duceţi pe la fiecare să vedeţi ce mai e nou şi pe gustul vostru.
PEŞTI – O invitaţie la un film, un spectacol, să vedeţi o expoziţie, un târg şi o să vă recreaţi. Aţi putea pleca departe de casă, la rude, sau la prietenii care au vreun botez, o aniversare, o onomastică, şi o să fie distracţie sigur!