Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Noiembrie 2015

Balantele au parte de o zi cu surprize, iar Berbecii pot semna un nou contract.O sa ne putem ingriji atat de trup, cat si de spirit, sa nu ne lasam doborati de oboseala fizica, de griji, sa ne facem viata mai frumoasa.Vibratia zilei este 9 si o sa ne detasam de lucrurile care nu au valoare.
Horoscop 2015 BERBEC – Intalnire cu cineva care vrea sa fiti impreuna si trebuie sa va convingeti si voi de acest lucru. poate mai dureaza. Foarte posibila intalnire de afaceri, puneti la cale un proiect care-o sa va asigure o suma importanta de bani, plus satisfactie profesionala.

Horoscop 2015 TAUR – Va pot intra niste bani, poate sunt din particular si tot ce va doriti este sa va-ncadrati in bugetul de cheltuieli. O sa negociati un contract si daca lucrurile se-aseaza frumos o sa-l semnati, daca nu, mai asteptati si alte oferte care nu vor intarzia sa soseasca.
Horoscop 2015 GEMENI – E cineva care se straduie sa va atraga atentia sa va cucereasca si daca nu sunteti implicati intr-o relatie poate o sa deveniti interesati. E posibil sa fie mai mult de lucru la serviciu si sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile ca sa intrati in categoria preferatilor, sefilor.
Horoscop 2015 RAC – Relatia de cuplu promite sa fie stabila, iar daca n-aveti pe nimeni,e posibil sa apara cineva. Se observa rezultate favorabile la scoala, si o sa faceti progrese, poate mai aveti de dat vreun examen ca sa definitivati o situatie, dupa o lunga asteptare.
Horoscop 2015 LEU – O sa mai cumparati cate ceva pentru casa si ai vostri si se poate chiar sa dati avansul pentru o locuinta. O sa castigati bani si din particular, poate veti face o serie de colaborari, pe o perioada limitata de timp dar care sa v-aduca bani frumosi.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sursa neasteptata de bani, poate vi se platesc niste ore suplimentare sau partenerul de cuplu ia salariul sau o prima. Un obiectiv major se poate atinge, poate aveti ganduri de casatorie sau sa plecati in strainatate de sarbatori, daca nu cumva vreti sa munciti sau sa invatati pe-acolo.

Horoscop 2015 BALANTA – Poate dati o raita pe la cumparaturi, va reinnoiti garderoba, mai primiti si ceva gratuitati sunt ceva noutati care sa va pice tocmai bine. O sa va bucurati de prezenta cuiva, poate primiti si ceva in dar, aflati si vesti dintre cele mai bune, o sa aveti parte de surprize la tot pasul.
Horoscop 2015 SCORPION – O miscare inteligenta si o sa ajungeti intr-o postura avantajoasa, la slujba, in societate, o sa fie un progres. Se poate sa-ncepeti o colaborare si sa aveti de unde sa luati ceva bani in plus, iar daca lucrurile merg bine, o sa prelungiti munca.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Poate ca n-ar strica sa dati pe la doctor sa va faceti controlul anual si sa va tratati, daca sunt ceva minusuri. Vi se propune sa va implicati intr-o activitate care vi se potriveste si o sa fiti multumiti de bani si de posibilitatile care or s-apara, ulterior.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se poate sa reluati o activitate care v-ar aduce bani si sa plecati si in afara tarii, la o adica. E posiibil sa va treziti cu niste bani din urma, semn ca demersurile catre sefi n-au fost in zadar si-o sa aveti bani de buzunar, de plecat pe undeva in weekend.
Horoscop 2015 VARSATOR – Va dati intalnire cu cineva de la drum, fie ca sa lucrati impreuna, fie ca sa petreceti cateva zile impreuna, o minivacanta. Se contureaza un succes, vi se multumeste pentru felul in care ati lucrat in ultima vreme, poate vi se dau si bani mai multi, pentru functia pe care-o veti primi.
Horoscop 2015 PESTI – O sa le fiti cumva de ajutor unor oameni care depind de voi si o sa fie o multumire reciproca. Va reusesc initiativele care tin de proiectele personale, casa, familie, dar nici cariera n-o s-o lasati mai prejos, vreti sa acoperiti toate segmentele de viata.

Sursa: http://stirileprotv.ro