Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Martie 2016

Horoscop zilnic 9 martie 2016. Astazi, Balantele semneaza contracte, iar Berbecii isi rezolva o problema de sanatate
Horoscop zilnic, 9 martie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa facem tot posibilul, ca, indiferent de cate treburi am avea pe cap si ne vedem si cu familia, sa ne bucuram de sarbatoarea mucenicilor, sa pastram vie traditia pe care-am mostenit-o.

Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea pleca intr-o deplasare si sa rezolvati o problema de serviciu, sa relationati cu omologii vostri de prin alte orase, tari. E posibil sa scapati de o problema de sanatate, sa va vindecati cu ajutorul unui medic si al unui tratament care sa mearga la sigur.
Horoscop 2016 TAUR – Va invita niste prieteni la o intrunire ca sa va destindeti, poate faceti miscare sau puneti cap la cap niste idei. Strangeti randurile, ii chemati pe partenerii de afaceri sa puneti la punct o strategie, sa-ncepeti o afacere care sa v-aduca bani de-acum incolo.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa luati un surplus salarial, bonuri valorice ori altceva care sa-nsemne o recompensa. Vi se multumeste pentru ceva pe care l-ati realizat cu succes, poate luati bani sau o sa va bucurati de niste privilegii, vi se dau niste zile libere.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa va scoata cineva diseara la masa ori la cafea, la un film, sa stati la taclale, sa va eliberati de stres. O sa primiti un raspuns afirmativ si veti sti ce sa faceti in continuare cu niste studii sau cu actele de proprietate – poate vindeti cumparati un teren, o locuinta.

Horoscop 2016 LEU – Vi se poate legaliza un act fara de care nu v-ati putut misca si o sa adunati banii de pe unde-au fost imprastiati, poate datornicii vi-i inapoiaza. Poate atacati un proiect care o sa v-aduca bani pana la toamna si se poate si dupa, daca o sa va asociati cu cine trebuie.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va puteti alege un loc mai bun la job sau intr-o ierarhie, chiar si fara concurs, c-a venit momentul vostru de glorie. Bateti palma pentru o afacere care promite din mai multe puncte de vedere si o sa va asigurati un venit consistent, pe termen lung.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate le faceti o vizita unor rude ca sa degustati impreuna mucenicii, pe care o sa-i pregatiti voi daca o s-aveti timp. Poate vi se platesc niste ore suplimentare, un extrajob, ceva bani s-ar vedea, poate semnati un contract de colaborare, oricum, o sa folositi ca lumea niste oportunitati.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa le dati o mana de ajutor unor oameni care pregatesc o petrecere, o serbare, poate fi o aniversare cu invitati – copii. Demersuri reusite si o sa va mearga mai bine si la serviciu si acasa, e rost de un castig de care se vor bucura toti ai vostri.

Horoscop 2016 SAGETATOR – De sanatate e foarte important sa aveti grija si sa-i menajati si pe ai vostri, sa fiti cu totii in forma. Poate strangeti bani pentru o casa, mai cereti si unei banci, faceti cumva sa va descurcati, c-aveti nevoie de un loc al vostru, sa nu mai locuiti cu parintii sau cu chirie.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Va refaceti in mijlocul grupului de prieteni, colegi, poate sarbatoriti si ceva care va-ncarca frumos, energetic. Ati putea castiga o pozitie mai sus – la serviciu, in societate, o sa fie un soi de recunoastere pentru o munca de durata, in care-ati dat dovada de multa pricepere.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate vindeti ceva care v-aduce bani in cont, sau partenerul de cuplu vine cu o suma neasteptata, la bugetul familiei. Sunteti pe punctul de a semna un contract care v-ar rotunji veniturile familiei si o sa aveti bani de niste cursuri de specializare, de un concediu care sa va tihneasca.
Horoscop 2016 PESTI – O iesire la plimbare, poate luati masa in oras, va duceti la film, se anunta o seara speciala. Se anunta o zi reusita, semnati un contract, poate e zi de salariu sau de nastere, o sa aveti parte de niste bucurii.


Horoscop Azi 9 Martie 2016