Horoscop Azi 9 Mai 2017 May09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Mai 2017

Horoscop 9 mai 2017. Varsatorii se indragostesc, iar Taurii pot castiga bani in urma unor proiecte.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. Se pare c-o s-avem mai multa incredere in noi, in deciziile pe care le luam, pentru ca ne-am maturizat, lucrurile din ultima vreme si-au pus amprenta serios pe tot ceea ce facem si spunem.Vibratia zilei este 9 si intuitia o sa ne faca sa alegem ce este bun pentru noi.


BERBEC – O intalnire cu cineva care vrea sa-i spuneti daca-i impartasiti dragostea, si-o s-aveti la ce va gandi, ca e treaba serioasa. Daca aveti de gand sa plecati in strainatate o sa va si reuseasca pasienta, fie ca e vorba despre munca, studiu ori o vacanta in toata regula – cu banii vedeti cum o scoateti la capat.
TAUR – Intrevedere cu cineva care nu v-a uitat si are ceva important sa va transmita si-aveti si voi un raspuns pregatit. Se pot incheia situatii mai vechi, sa va dati acordul pentru niste proiecte care-or sa v-aduca bani in cont si aprecieri din partea celor pentru care lucrati.


GEMENI – Poate-o sa faceti mai multa miscare, v-apucati de sport, plecati intr-o drumetie sau va trimite seful in deplasare. E posibila o relansare – poate – ati gasit niste coechipieri de afaceri care vor pune umarul la o activitate cu care o sa va rotunjiti veniturile si s-aveti bani de concedii.
RAC – Vi se pot intampla diverse lucruri, care sa va deschida noi oportunitati de afirmare si sa luati mai multi bani. Se pare c-ati amanat prea mult mersul la doctor si ar fi bine sa faceti niste investigatii medicale, un consult ca sa vedeti cum stati cu sanatatea, sa fiti in forma.


LEU – Se poate sa dati un examen si sa fie cu succes, poate fi si pentru ocuparea unui post de conducere – se anunta o reusita. Vesti bune de la drum si despre un drum probabil, ramane sa vorbiti si despre intalnirile cu posibile negocieri care vor avea loc altundeva si urmeaza sa porniti intr-acolo.
FECIOARA – Poate aveti si de dat si de luat niste bani si sa reglati situatia financiara, sa fiti cu toate la zi. O sa puteti face rost de niste bani in plus, poate mai lucrati ceva in particular sau vindeti ceva care sa v-aduca niste bani in cont si sa nu v-atingeti de ei.


BALANTA – Se poate sa castigati un proces dupa lungi tergiversari si sa intrati in posesia unei proprietati, a unei sume de bani, a unui titlu. Surprize la tot pasul! Apare cineva care vrea sa faca parte din viata voastra si sa spuneti si voi ce-aveti de gand ca sa stiti incotro va-ndreptati.
SCORPION – O sa reconsiderati o prietenie, o relatie sentimentala si veti tine cont de ceea ce simtiti, c-asa o s-aveti o relatie armonioasa. E posibil sa vina cineva cu o oferta de lucru si sa reflectati asupra acestei posibilitati de a face ceva nou si de a va rotunji veniturile.


SAGETATOR – O sa iesiti poate mai des cu prietenii pe la mondenitati si diverse activitati civice – probabil, c-aveti niste lucruri de spus si de facut. Se pare ca o sa fie mai mult de lucru la serviciu si o sa luati si bani pe masura eforturilor, dar trebuie s-aveti grija de sanatate, ca sunt niste accente mai ascutite.
CAPRICORN – Poate va schimbati si voi atitudinea fata de partenerul de cuplu pentru ca vreti stabilitate, o casnicie trainica. O sa puteti face un salt in cariera si sa va dati silinta sa va si mentineti totodata, sa va oferiti o alta perspectiva care sa va incante, sa vi se potriveasca.


VARSATOR – O dragoste impartasita, o sansa de a forma un cuplu si o s-aveti ocazia sa experimentati traiul in doi, sa vedeti cum e. Intalnire de afaceri, poate aveti curajul sa cereti tot ce v-ati propus, ca sa nu lasati nimic la voia intamplarii si sa regretati ca nici macar n-ati incercat.
PESTI – O sa gasiti o solutie salvatoare in cazul unei relatii pe care n-ati vrea s-o pierdeti, ci s-o reanimati pentru c-aveti nevoie, sufleteste. Se pare c-or sa va intre bani si o sa achitati rate, facturi si alte lucruri obligatorii ca sa scapati de grijile financiare care v-au cam stresat in ultima vreme.