Horoscop Azi 9 Februarie 2018 Feb09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Februarie 2018

Horoscop 9 februarie 2018. Scorpionii pot cunoaște o persoană specială.O zi a provocărilor. Poate e ziua în care o să facem ce ne-am propus de multă vreme şi o să scăpăm, în sfârşit, de nişte griji. O să ne ocupăm şi de noi şi-o să ne facem timp să şi călătorim cu prietenii, cu cei dragi.Vibraţia zilei este 9 şi strângem relaţiile cu cei care contează pentru noi.

BERBEC – O ieşire într-o staţiune turistică o să v-ajute să refaceţi armonia din relaţia de cuplu, să fie linişte acasă. Sunteţi pe punctul de a mai face încă un pas în carieră şi câştigaţi un titlu, bani, să aveţi relaţii la alt nivel, şi să faceţi eforturi să vă menţineţi acolo.
TAUR – O persoană din anturaj îşi face curaj să ajungă la inima voastră şi dacă nu e nimeni poate-i faceţi loc. Se pare c-o să vă implicaţi în proiecte noi, care să vă pună în valoare calităţile despre care nu ştiţi şi o să-i luaţi prin surprindere pe cei din jurul vostru.

GEMENI – E posibil să-ntâlniţi în drumurile voastre pe cineva cu care să puteţi forma un cuplu şi lucrurile să meargă frumos, de la sine. O să faceţi nişte cheltuieli obligatorii, pentru casa, familie, or fi nişte chestiuni legate de sănătate pe care trebuie să le acoperiţi, să luaţi medicamente şi… costă.
RAC – O să primiţi ceva în dar de la cineva care vă iubeşte şi poate va cimenta relaţia voastră, o să fie şi mai solidă. Poate-o să primiţi o aprobare, să vă luaţi banii de care-aveti nevoie, să rezolvaţi problemele care v-au dat de furcă.
LEU – Invitaţie la un party, poate plecaţi de azi pe undeva în afara oraşului să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri. O să faceţi cumva să vă eliberaţi de stres, o să vă acordaţi mai multă atenţie, ieşiţi la evenimente, plecaţi în excursii, faceţi sport, găsiţi voi ceva deconectant.

FECIOARĂ – Pot apărea nişte schimbări la serviciu şi să fiţi pe fază, să vă pliaţi pe cerinţele noilor şefi ca să vă simţiţi la adăpost. Poate faceţi nişte pregătiri pentru musafirii de mâine şi o să puneţi suflet, pentru că vreţi ca relaţiile de prietenie să fie mai strânse, să vă-ntelegeți.
BALANŢA – Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi plecaţi într-o plimbare spre o zonă de agrement şi vă-ntoarceţi duminică. Se poate să vă mai ocupaţi, din nou, de casă, mai reparaţi câte ceva, sau scăpaţi de lucrurile de prisos, ca să faceţi loc altora noi-noutze.

SCORPION – Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să vi se pară totul frumos, pentru că se potriveşte cu ce vă doreaţi. Or să vă intre nişte bani şi o s-aveţi cu ce să daţi o fugă la munte, poate vreţi să schiaţi, sau doar să schimbaţi aerul, peisajul, aveţi nevoie de o schimbare.
SĂGETĂTOR – Vă puteţi duce la munte, la schi, în parc, la derdeluş, acolo unde găsiţi zăpadă şi o să fie revigorant pentru voi şi ai voştri. Aveţi energie, sunteţi inventivi, exuberanţi şi o să vă puneţi în aplicare unele idei cu care o să faceţi un salt în carieră, să vă reinventaţi.

CAPRICORN – O să dizlocați o sumă de bani din bugetul zilnic, vă duceţi într-o staţiune de agrement măcar pentru o zi, dacă nu puteţi sta 2 zile. Se conturează un câştig de pe urma unor colaborări şi se poate să luaţi legătura cu cineva din afara ţării care o să vrea să lucraţi împreună, poate e un sponsor.
VĂRSĂTOR – Se-anunţa o seară plăcută alături de prieteni, ieşiţi la o cafea, staţi la poveşti, vă faceţi program de distracţie şi pentru mâine, poimâine. Se poate să decideţi când, unde şi cu cine plecaţi în week-end, poate daţi o petrecere şi faceţi o selecţie printre prieteni, pe care să-i luaţi în excursie.
PEŞTI – Va scoate cineva la un film, o cafea, o expoziţie, după program, să vă deconectaţi, să spargeţi rutină, să mai uitaţi de serviciu. O să faceţi progrese în sfera de afaceri, poate vă extindeţi, mai cooptaţi şi alţi membri în grupul vostru şi o să aveţi parte şi de mai multe câştiguri.