Horoscop Azi 9 August 2018 Aug09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 August 2018

Horoscop 9 august 2018. Zi bănoasă pentru nativii acestei zodii.Primim confirmări şi o să ştim încotro s-o apucăm, să ne putem atinge obiectivele, să nu ne risipim în toate direcţiile.Vibraţia zilei este 9 şi încheiem un ciclu ca o să luăm de la capăt cu lucruri nou-nouţe.

BERBEC: O să puteţi întâlni pe cineva care să vă fascineze şi să se lege o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă o să fie la distanţă, la fără frecvenţă.
TAUR: Poate v-aţi găsit casă, unii dintre voi chiar v-aţi mutat, sau aţi dat doar o zugrăveală şi tot aţi mai schimbat aerul, în interiorul locuinţei.

GEMENI: Se poate să amânaţi o plecare în concediu sau în deplasare, motive pot fi mai multe, dar e bine să luaţi lucrurile aşa cum sunt, să vă pliaţi pe situaţie.
RAC: Pare să fie o zi bănoasă pentru noi şi să vă bucuraţi de o mărire de salariu, sau de un alt câştig nesperat, care o să rezolve mare parte din planurile familiei, dacă nu chiar pe toate.

LEU: O să fiţi în formă, numai buni de-nceput lucruri noi de care să fiţi încântaţi şi voi şi cei din jur şi o să puteţi face un salt în carieră.
FECIOARĂ: Se poate să mai luaţi şi din altă parte bani, nu numai din salariu şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile din perioada asta, care nu-s deloc puţine.

BALANŢĂ: Vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi naştere unui proiect, poate faceţi un act de binefacere, şi-o să faceţi nişte persoane fericite cât de curând.
SCORPION: Poate-abia acum vi se aprobă un credit bancar şi-o să daţi avansul pntru o casă, puneţi de-o parte ceva bani şi pentru taxele școlare ale copiilor.

SĂGETĂTOR: Se pote să semnaţi un act important, să finalizaţi o situaţie şi să treceţi la alt nivel social, să vă depăşiţi condiţia.
CAPRICORN: Poate cereţi sfatul cuiva de la bancă şi o să vă spună ce anume să faceţi ca să gestionaţi cu cap banii, în ce să-i investiţi, sau cum să luaţi un credit.

VĂRSĂTOR: Întrevedere cu cineva care vrea să colaboraţi şi n-o să vă eschivaţi de la nicio obligaţie contractuală, pentru că vă place să vă implicaţi cu totul în ceea ce faceţi.
PEŞTI: Se poate să vi se acorde un bonus, un supliment salarial, ceva care să v-ajute să faceţi față situaţiilor neprevăzute şi să nu trebuiască să va-mprumutați la vreun cunoscut.