Horoscop Azi 9 August 2016 Aug09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 August 2016

Horoscop 9 august 2016, prezentat de Neti Sandu. Suntem cu totii combativi cata vreme traversam zodia Leului, iar Mercur, descurcaretul e la el acasa, in Fecioara. Avem ingredientele necesare ca sa razbim in mai toate situatiile. Astazi, Leii recupereaza niste bani, iar Gemenii lamuresc o problema de cuplu.

Horoscop 2016 BERBEC – S-ar putea sa va intre mai multi bani in casa, pe filiera partenerului de viata sau va-napoiaza cineva banii pe care i-ati imprumutat. Vi se pot rezolva acele lucruri complicate care v-au impiedicat sa progresati, va dadeau insomnii, frustrari si o sa va luati avant, sa recuperati timpul pierdut.
Horoscop 2016 TAUR – Un tratament isi face efectul, va-nsanatositi, iar unii dintre voi puteti afla ca veti deveni parinti sau ca se va naste un copil in familia voastra. O sansa de bani, o reusita in plan profesional, vi se propune o colaborare de care o sa fiti si voi incantati, c-o sa va suplimentati veniturile.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa puteti lamuri o problema care tine de viata de cuplu si sa vedeti cum se poate ajunge la o mai buna comunicare. Ati putea incepe un proiect care sa se dezvolte in ritmul lui si sa vina de undeva si banii, de la vreun sponsor, sa mearga totul frumos, dar intr-un ritm mai lent.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa obtineti niste bunuri, sa vi se recunoasca niste drepturi fara sa va judecati la tribunal, si viata voastra sa intre in normal. Vi se da ok-ul pentru un nou proiect si se poate sa va-nscrieti, in paralel si la niste cursuri speciale ca sa fie niste bani, in plus, la salariu.

Horoscop 2016 LEU – S-ar putea sa va pregatiti de plecare, sunt sanse de calatorie si o sa va distrati, chiar daca o sa se cam micsoreze suma din cont. O sa recuperati niste bani si o sa fiti la zi cu cheltuielile, o sa faceti rost si de o colaborare, de pe urma careia o sa va mai asigurati un castig financiar.
Horoscop 2016 FECIOARA – Va puteti gasi o casa, de cumparat sau de inchiriat, poate vreti sa va casatoriti ori va mutati cu serviciul. Va contacteaza un posibil partener de afaceri si-o sa puteti castiga bani si mai multa recunoastere decat pana acum – e momentul vostru de afirmare.

Horoscop 2016 BALANTA – O invitatie la o terasa pentru dupa amiaza si o sa puneti la cale o plecare in excursie pentru week-end, daca nu pentru mai mult. Se impune o schimbare – sa va faceti curaj sa-i cereti sefului sa va puneti in aplicare o idee, care-o sa dea roade cat de curand, ca Jupiter, marele benefic, o sa fie cu voi.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care o sa joace un rol important in viata voastra – e de bifat acolo in calendar. Se-anunta o conjunctura favorabila, de care-ar fi pacat sa nu profitati, sa dati drumul unui nou proiect care sa v-aduca, in scurt timp, o suma importanta de bani.

Horoscop 2016 SAGETATOR – S-ar putea sa primiti un cadou, e ceva care va place, de care poate aveti si nevoie, sau invitatia la cafea ar fi tot un cadou. Un ajutor substantial din partea cuiva, or fi bani, sau va pune in legatura cu cineva care o sa va sponsorizeze un proiect.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate s-aveti o explicatie cu partenerul de viata, fost, actual, referitoare, poate, la copii, la niste responsabilitati care va revin fiecaruia. Se poate sa acceptati o noua oferta de munca, poate si in alta localitate, din alta tara chiar si o sa gasiti suficiente resurse interioare sa va acomodati cu noul regim de viata.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa va scoata niste prieteni diseara la un suc, o inghetata si o sa descarcati tensiunile acumulate. Or sa va intre niste bani, iar daca mai sunt si altii pe care-i aveti de incasat mergeti pe fir sa vedeti daca nu-i primiti si ce-ar fi de facut sa vi-i luati.
Horoscop 2016 PESTI – O invitatie la sfarsit de saptamana sa plecati intr-o escapada turistica la munte sau la mare – unde preferati. Se pare c-o sa fiti cooptati intr-un grup care sa va ofere prilejul sa va puneti in valoare niste calitati si sa fie ca o rampa de lansare pentru voi.
Horoscop Azi 9 August 2016