Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Aprilie 2017

Horoscop 9 aprilie 2017. Berbecii primesc o veste extraordinara iar Capricornii incep o noua relatie.O zi luminoasa si la multi ani celor care poarta nume de floare. E sarbatoare si o sa petrecem alaturi de cei pe care-i iubim, ne facem planuri si de Paste, sa nu ne lipseasca nimic din ce ne-am dorit si o sa tinem cont de preferintele celor din jur.tia zilei este 9 si o sa gasim cele mai bune solutii sa ne facem viata mai frumoasa.


Horoscop 2017 BERBEC – Se poate sa aflati vesti de senzatie – si sa porniti la drum si sa va-ntoarceti pana la noapte, daca maine va duceti la serviciu.
Horoscop 2017 TAUR – Poate iesiti la iarba verde sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau doar ca sa luati aer si sa admirati pesajul.


Horoscop 2017 GEMENI – O sa fiti inconjurati de dragostea celor din jur care or sa v-aduca tot felul de dovezi de iubire si-o sa va simtiti, in sfarsit, recuperati, sufleteste.
Horoscop 2017 RAC – Vine cineva pe care ati fi vrut demult sa-l revedeti si o sa aveti o discutie care sa lamureasca in ce directie se-ndreapta relatia voastra.


Horoscop 2017 LEU – O noua dragoste la orizont pentru cei in cautarea fericirii si o sa trebuiasca sa va sincronizati cu partenerul de cuplu care se pare ca are un ritm diferit de al vostru.
Horoscop 2017 FECIOARA – O sa le-ndindeti o mana de ajutor unor oameni care trec printr-un moment dificil si o sa fie un castig sufletesc pentru toata lumea.


Horoscop 2017 BALANTA – In orice moment se poate sa va iasa-n cale sufletul-pereche si sa va asezati la casa voastra, sa deveniti parinti.
SCORPION – Poate aveti ceva de vorbit intre patru ochi, cu partenerul de cuplu si se vor risipi, rand pe rand toate motivele care stau la baza unui conflict.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Sunteti dispusi sa cheltuiti si peste suma pe care v-ati propus-o, ca sa-l cinstiti cum se cuvine pe unul dintre prieteni.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se poate sa-ntalniti la o serata pe cineva cu care sa va armonizati din mai multe puncte de vedere si sa formati un cuplu.


Horoscop 2017 VARSATOR – O posibila iesire in doi, sarbatoriti ceva, va duceti la un spectacol, o cina romantica, sa fie momentul vostru.
Horoscop 2017 PESTI – E posibil sa primiti un ajutor substantial din partea unei persoane careia-i pasa de voi si-o sa iesiti dintr-un impas.