Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Aprilie 2016

Pestii s-ar putea indragosti lulea, iar Racii fac o schimbare in bine. O zi a surprizelor. O sa aflam lucruri care sa ne bulverseze, sa ne dea niste planuri peste cap si sa ne stimuleze.Vibratia zilei este 9 si o sa ne bucuram de tot ce le putem oferi celor de langa noi.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa le faceti o vizita unor prieteni care locuiesc mai departe de casa voastra si poate va-ntoarceti maine de-acolo. O situatie cu totul neasteptata, vine cineva sa va ia la plimbare, intr-o excursie, poate treceti si granita, daca e mai pe-aproape destinatia.
Horoscop 2016 TAUR – Vine cineva pe la voi si poate stati afara, la o terasa, faceti un gratar, si va conversati pana-noaptea tarziu. Aveti energie, o sa vreti probabil sa mai iesiti un pic, pe ici, pe colo, sa admirati un peisaj, poate-i duceti pe ai vostri la un picnic.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa va duceti la un chef si sa va-ntoarceti maine dimineata – poate o fi vreo nunta si ramaneti la ciorba de potroace. Un semn de dor, de dragoste, de la cineva aflat departe si poate va faceti timp, macar de sarbatori sa va vedeti, daca nu azi, maine.
Horoscop 2016 RAC – Se pare ca v-a pregatit o surpriza fiinta iubita si poate compuneti si voi, la repezeala, o varianta de raspuns. O s-ajungeti pe la diverse mondenitati si veti reactualiza vechile relatii, c-ati cam lipsit de pe la reuniuni, c-ati fost ocupati.

Horoscop 2016 LEU – Poate vi se recunosc niste merite in cadrul public, luati un premiu, o diploma, vi se ofera un job, o functie.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate plecati pe undeva daca nu va retine nimic acasa, si-aveti si chef, c-oti fi, poate, obositi. O invitatie la restaurant, poate va duceti la ziua cuiva de nastere, de cununie si o sa va mai si distrati, ca treaba poate sa mai astepte.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa revina cineva cu intentii dintre cele mai bune, sa fiti din nou impreuna daca s-a-ntrerupt relatia din cine stie ce motiv. Se-anunta prieteni, rude, in vizita, poate dati o petrecere sau e un eveniment la scara larga, prin vecini pe undeva si-o sa trageti un chef pe cinste.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate strangeti niste bani sa le luati un cadou unor proaspat casatoriti sau unor prieteni care se muta in casa noua. Se poate sa constatati ca v-au intrat niste bani de undeva si o s-aveti sa iesiti la un restaurant sau sa va duceti la un picnic in parc, la padure sau la malul marii.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate-ati facut o rezervare la o cabana sau la vreun hotel sa petreceti o zi, doua, departe de zgomotul orasului si sa va eliberati de stres. Intalnire cu prieteni, mai vechi, mai noi si poate organizati o escapada turistica, asa cum obisnuiti intr-o zona aerisita, sa faceti si un pic de miscare.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa luati parte la o gala, o festivitate de premiere si sa primiti si voi un soi de recompensa. Poate va fac cinste niste prieteni cu o masa la restaurant sau cu un film, o piesa de teatru sau va scot la o plimbare si-o sa fie la fel de bine.

Horoscop 2016 VARSATOR – Reuniune festiva, o petrecere in cinstea cuiva drag, o sa va ocupati de toate pregatirile – poate e un party – surpriza. E momentul sa faceti o selectie printre prieteni si sa va dati intalnire doar cu cei care au dat dovada de loialitate fata de voi.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa va-ndragostiti lulea de cineva care e pe lungimea voastra de unda si-o sa fiti impliniti sufleteste. Dati o raita pe la shoping sa luati cate ceva pentru casa, si-o sa va acordati si voua un respiro, o plimbare in parc, sa va-ncarcati plamanii cu aer proaspat.
Horoscop Azi 9 Aprilie 2016