Horoscop Azi 8 Septembrie 2018 Sep08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Septembrie 2018

Horoscop 8 septembrie 2018. Cheltuieli neprevăzute pentru nativii acestei zodii.Sunt lucrurile pe care voiau demult să le facem şi să le spunem şi-acum e momentul ideal ca să încheiem nişte socoteli.Vibraţia zilei este 8 şi putem lăsa orgoliile la o parte ca să salvăm o relaţie.

BERBEC: Eposibil să vă refaceţi viaţa sentimentală şi să puneţi capăt singurătăţii, c-a venit şi momentul vostru să fiţi fericiţi. I-aţi promis acum câteva luni cuiva că-i faceţi o vizită, şi n-aţi mai ajuns c-aţi avut prea multe pe cap şi-acum o să vă respectaţi promisiunea, ca să nu vă bată obrazul.
TAUR: În orice clipă puteţi întâlni pe cineva care o să fie o adevărată revelaţie pentru voi şi să vă uniţi destinele cât de curând. O să perfectaţi comunicarea cu prieteni, rude, cu care-o să vă vedeţi mai des, vă faceţi program comun în timpul liber şi o ţineţi tot într-o socializare.

GEMENI: O să faceţi o cheltuială, care, probabil, nu era în plan, dar apar nişte situaţii neprevăzute şi asta e. Se poate s-aveţi musafiri, c-aveţi un sărbătorit printre ai voştri, dar puteţi face şi în oraş o rezervare ca să nu mai faceţi deranj şi treaba pe-acasă, pregătiri.
RAC: O reuniune cu rudele cu care vă-ntelegeți cel mai bine o să fie un adevărat balsam sufletesc, şi-or să devină şi mai strânse, calde, relaţiile. E posibil să luaţi din fondul de rulment al familiei nişte bani şi să luaţi cadouri pentru nişte sărbătoriţi, sau s-aveţi de benzină dacă daţi o fugă prin împrejurimi.

LEU: Poate-abia acum o să descoperiţi că v-au intrat acei bani pe care-i tot aşteptaţi şi o să puteţi ieşi din casă, c-o s-aveţi de buzunar. O să fiţi înconjuraţi de lume multă, poate fi o cununie religioasă, cu bucurie şi fericire şi să reparaţi câte-o relaţie de prietenie care se mai răcise de-a lungul timpului.
FECIOARĂ: O să reapară cineva care vrea să faceţi echipă în relaţia de cuplu, să fiţi împreună, pe viaţă, intenţiile sunt cât se poate de serioase. Noutăţi, invitaţii pe la diverse evenimente care să v-aducă în prim-planul vieţii publice şi să v-ajute să vă faceţi noi relaţii, de prietenie, de afaceri.

BALANŢĂ: Poate daţi o raită pe la magazine să vă reînoiți garderoba, să încercaţi o tunsoare nouă, să faceţi cumva să arătaţi şi mai bine. O să vă oferiţi un moment de respiro, vă duceţi la aer curat undeva, să vă bucuraţi de libertate, să vă relaxaţi alături de familie şi de prieteni.
SCORPION: Poate pregătiţi o masă cu ceva bunătăţi s-i chemaţi pe cei din familia lărgită cu care nu v-aţi mai văzut de multă vreme. Se poate să vă treziţi cu o invitaţie la malul mării, sau să-i însoţiţi pe nişte prieteni pe cărări de munte, dacă tot nu v-aţi reparat maşina, vă duceţi cu ei, sau cu trenul.

SĂGETĂTOR: Poate vă faceţi remarcaţi prin ceva anume, într-un cadru public, o fi un concurs, un work shop, ţineţi vreun speech motivaţional. O să vă duceţi la un eveniment monden, să luaţi pulsul stări de spirit de pe-acolo şi să vedeţi în ce grup vă puteţi integra, să vă decupaţi frumos.
CAPRICORN: Vă caută cineva care-şi dorește o relaţie cu voi şi va fi foarte insistentă persoană, pentru că nu vrea să vă piardă. Sunteţi aşteptaţi la masă, la picnic, la iarbă verde, la malul mării, poate aveţi un sărbătorit de Sfânta Marie, şi o s-aveţi chef să o porniţi în cealaltă parte a ţării, dac-o fi şi-o fi.

VĂRSĂTOR: Poate sunteţi invitaţi la un eveniment care vă poate aduce şi bani şi prestigiu. Se poate să vă faceţi alt cerc de prieteni şi să aveţi nişte activităţi de timp liber comune, să vă bucuraţi de plăcerea de a face şi drumeţii şi evenimente festive.
PEŞTI: Poate fi o zi foarte importantă pentru voi, în care să faceţi cunoştinţă cu cineva care să facă parte din viaţa voastră. Se poate s-aveţi mai mulţi prietenide onorat cu prezenţa, care-şi serbează ziua de nume, alţii de naştere, de căsătorie totul e s-aveţi un pic de timp pentru fiecare.